Folyás a ciklus szakaszaiban?
A kérdésem az lenne, hogy a mensi utáni naptól mikor milyen folyás van? Az, ha tegnapelőtt elkezdődött egy vizes folyással, mit jelent, kb mikorra alakul át tojásfehérjéssé, és mikor lesz peteérésem? Lehet, hogy ez a vizes (kezd ragacsosba átmenni) folyás még eltart 1-2 napig és csak utána?
(Elnézést attól, akinek ez kissé naturalista volt, de engem tényleg nagyon érdekel a válasz. Tudom, hogy nem mindenki egyforma, tehát nem vonhatok le ebből messzemenő következtetést, de örülnék, ha válaszolnátok!)
Köszönöm a részletes választ :)
Hőmérőzök, de most egy héttel előbb leesett a hőm, mint kellett volna (35 napos a ciklusom és a 14. napon leesett, pedig a 21-en kellett volna) ezért elkezdtem figyelni az egyéb jeleket, és másnaptól volt folyásom, de nem tojásfehérjés. Kíváncsi vagyok mikor vált át tojásfehérjésre...
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!