Agica27 kérdése:
Szerintetek a lenti tunetek mire utalnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar nagyon szeretnenk a ferjemmel babat es a honapban es az elmult par napban nagyon furi tuneteim vannak. 02.03en lehetet peteeresem mert akkor volt nyulos folyasom. Ez azt jelenti hogy 17 napja volt. Ma 3.napja a jobb mellem ugy elkezdett fajni mintha beutottem volna. Mara a ball oldalon is erosodott ez a fajam. Mensi elott inkabb a bimbom szokott fajni. Viszont egesz nap olyan neheznek erzem a hasam aljat mintha meg akarna jonni de nem erosen. Valakinek tapasztalata van? Velemeny? Ha nem jon meg mikor teszteljek? Egyebkent 32-36 napos szokott lenni a mensim. Elotte 01.18an jott meg. Elore is Koszonom a valaszokat!2013. febr. 19. 18:27
1/8 frászkarikaborsó válasza:
ha 17 napja volt ovud akkor már jó eséllyel kimutatja a teszt reggeli pisiből.
2/8 A kérdező kommentje:
Meg nem merek tesztelni:( Azert is kerdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata velemenye :)
2013. febr. 19. 19:07
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én dettó hasonló cipőben járok,mint te!Hosszú ciklus,bár nekem 02.02 volt a menzim,de még én sem merek tesztelni!
Drukkolok!:-)
4/8 A kérdező kommentje:
Neked akkor meg nagyon korai lenne teszzelni. Vannak valamilyen tuneteid?
2013. febr. 19. 19:17
5/8 anonim válasza:
csak a szokásos mellfájdalom,semmi más!
Azért írtam,hogy dettó,mert én menzi körül tapasztalom a peteérést!Lehet hülyén hangzik,de a Jónás naptár szerint is akkor eshetek teherbe!Hát nem tudom!Azóta eltelt nálam is 17 nap,és eddig minden hónapban volt hó közben barnázásom,most semmi!De még nem tesztelek,majd március elején!
6/8 anonim válasza:
Tesztelj. Azzal hogy kinek milyen tapasztalata volt, nem leszel előrébb, hiszen minden ember más.
7/8 A kérdező kommentje:
19:24-es! Nekem mensi utan 17. napon volt peteeresem es 32-36 napra szokott megjonni. Nekem nem ugy faj a mellem mint szokott. Mensi elott csak a bimbom szokott inkabb fajni max erzekeny a mellem. most ugy faj mintha megutottem volna. Remelem osszejon mindkettonknek:) Kedves Utolso! koszonom a velemenyed de tudom mikor kene tesztelnem ahoz hogy nem feleslegesem csinaljam es csalodjak. Akkor inkabb maradjon a remeny!
2013. febr. 19. 19:52
8/8 anonim válasza:
Attól függ.Nekem is mindig hosszú ciklusaim vannak.Én nekem mikor teherbe estem 2 hétig fájt de semmi nem volt.Utána teszteltem de akkor már rosszulléteim voltak.Várj addig míg meg kellene lennie és ha semmi nincs akkor pár napra rá tesztelhetsz. :)Akkor már biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!