Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a lenti tunetek...

Agica27 kérdése:

Szerintetek a lenti tunetek mire utalnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar nagyon szeretnenk a ferjemmel babat es a honapban es az elmult par napban nagyon furi tuneteim vannak. 02.03en lehetet peteeresem mert akkor volt nyulos folyasom. Ez azt jelenti hogy 17 napja volt. Ma 3.napja a jobb mellem ugy elkezdett fajni mintha beutottem volna. Mara a ball oldalon is erosodott ez a fajam. Mensi elott inkabb a bimbom szokott fajni. Viszont egesz nap olyan neheznek erzem a hasam aljat mintha meg akarna jonni de nem erosen. Valakinek tapasztalata van? Velemeny? Ha nem jon meg mikor teszteljek? Egyebkent 32-36 napos szokott lenni a mensim. Elotte 01.18an jott meg. Elore is Koszonom a valaszokat!

2013. febr. 19. 18:27
 1/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
ha 17 napja volt ovud akkor már jó eséllyel kimutatja a teszt reggeli pisiből.
2013. febr. 19. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg nem merek tesztelni:( Azert is kerdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata velemenye :)
2013. febr. 19. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én dettó hasonló cipőben járok,mint te!Hosszú ciklus,bár nekem 02.02 volt a menzim,de még én sem merek tesztelni!

Drukkolok!:-)

2013. febr. 19. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Neked akkor meg nagyon korai lenne teszzelni. Vannak valamilyen tuneteid?
2013. febr. 19. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

csak a szokásos mellfájdalom,semmi más!

Azért írtam,hogy dettó,mert én menzi körül tapasztalom a peteérést!Lehet hülyén hangzik,de a Jónás naptár szerint is akkor eshetek teherbe!Hát nem tudom!Azóta eltelt nálam is 17 nap,és eddig minden hónapban volt hó közben barnázásom,most semmi!De még nem tesztelek,majd március elején!

2013. febr. 19. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj. Azzal hogy kinek milyen tapasztalata volt, nem leszel előrébb, hiszen minden ember más.
2013. febr. 19. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:
19:24-es! Nekem mensi utan 17. napon volt peteeresem es 32-36 napra szokott megjonni. Nekem nem ugy faj a mellem mint szokott. Mensi elott csak a bimbom szokott inkabb fajni max erzekeny a mellem. most ugy faj mintha megutottem volna. Remelem osszejon mindkettonknek:) Kedves Utolso! koszonom a velemenyed de tudom mikor kene tesztelnem ahoz hogy nem feleslegesem csinaljam es csalodjak. Akkor inkabb maradjon a remeny!
2013. febr. 19. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ.Nekem is mindig hosszú ciklusaim vannak.Én nekem mikor teherbe estem 2 hétig fájt de semmi nem volt.Utána teszteltem de akkor már rosszulléteim voltak.Várj addig míg meg kellene lennie és ha semmi nincs akkor pár napra rá tesztelhetsz. :)Akkor már biztosabb.
2013. febr. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!