Magzatmozgás vagy bélmozgás? A hasamban több ponton is mozgolodást érzek, apróbb rugásokat. Ötlet?
Figyelt kérdés
Pár héttel ezelöttig egyikben sem volt még részem ezért nem tudom mit gondoljak.Terhességre utaló jelet nem tapasztaltam magamon,nincs kimaradt menzesz,negatív délelötti teszt.Fogamzásgátlót szedek.2013. febr. 19. 17:54
1/6 anonim válasza:
Belmozgas?:) az teljesen normalis, nyugi nem baba:))) ha mat mozogna, latszodna is a hasad:))) ne olvass sok butasagot a neten...fogamzasgatlo, rendszeres menstruacio, negativ teszt mellett teherbeesni lehetetlen, hangsulyoznam lehetetlen!!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors reagálást :) Én is lehetetlennek gondolom,de mégis ezen kattogok. :)
2013. febr. 19. 18:05
3/6 anonim válasza:
Ha magzatmozgást éreznél, akkor már elég nagy pocakodnak kellene lennie :-D vagy legalábbis szemmel láthatóan nőni kellett volna a hasadnak valamelyest. Ez csak bélmozgás lesz :-D
4/6 anonim válasza:
Elso vagyok, ne izgulj:) ugyesen vedekezel, nem vagy felelotlen, nem lesz semmi baj:)!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a megnyugtató szavakat :)
2013. febr. 19. 18:42
6/6 anonim válasza:
magzatmozgást legkorábban 12 hetes terhesen érezni, első babánál még később, akár 18 hetesen. Szóval, ha nincs + terhességi teszted, nem vett a védőnő gondozásba és a nőgyógyász sem állapította meg uh-n, hogy terhes vagy, és nem múltál el 12 hetes terhes, akkor ez csak bélmozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!