Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel terhességi teszt...

Gabriel terhességi teszt tényleg kimutatja a babát beágyazódás után 3 nappal?

Figyelt kérdés
Mensi előtt vagyok 1 nappal és nega lett a gabriel. Lehetek még pozi? Tünetem semmi.
2008. jún. 6. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
nem hinném hogy mindenkire érvényes!! Szerintem aki most elolvassa ezt és tesztelni szeretne , VÉSSE A FEJÉBE, HOGY BIZTOS EREDMÉNYT, CSAK AZ ELMARADÓ MENSI UTÁNI NAPOKON KAPHAT...úgyhogy majd ha nem jön meg akkor tesztelj..
2008. jún. 6. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:

egyetértek. bármennyire is nehéz volt várnom, én is csak az elmaradt után egy nappal teszteltem. nem akartam mégegy csalódást. és nem is csalódtam! :)))

sok szerencsét neked is!

2008. jún. 6. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs értelme elsietni a tesztet, felesleges feszültséget okozol magadnak!

Nekem a mensi napján még negatív volt, két nappal utána pedig már nagyon pozitív. Bár én más tesztet használtam.

Türelem!

Az hogy nincs tüneted, még nem jelent semmit, sokaknak nincs!

Várj még pár napot, ha addig se jön meg, akkor tesztelj!

Sok sikert!

2008. jún. 6. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem mutatta ki a terheséget,és még is terhes voltam.Én is nagyon kiváncsi voltam mert beültetésem volt és minnél hamarabb tudni akartam az eredményt.Hiába írja,hogy harmadik naptól kimutatja szerintem ez hülyeség.Várjál még,én két tesztet is csináltam egy hétre a beültetés után és egyik sem mutatott ki semmit.Szerintem több időnek kell eltelni ahhoz jó eredményt kapjunk.Egy 38 hetes kismama.
2008. jún. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!