Megtermékenyítés, beágyazódás, hcg termelődés, terhességi teszt. Hogy van pontosan?
Bocsánat mindenkitől, valószínű én vagyok az xxx-edik, aki ezt kérdezi: tegyük fel a tényt, hogy márc. 2-án (szerda) volt a megtermékenyítés. Onnantól kezdve a beágyazódás ilyen 6. naptól kb 10-12. napig tart (márc. 12-14 a vége) Jól tudom???
A másik pedig: A hcg termelése az mikortájt indul(hat) be? Beágyazódástól, vagy a beágyazódás befejeződésétől?
Ma reggel csináltam tesztet ami negatív lett(gabriel), és ma volt nagy valószínűséggel a megtermékenyítés 10 nappal ezelőtt.
Szerintetek lehetek állapotos, vagy ne reménykedjek?
(Tipikusan mindjárt megjön érzésem van 3 napja, rosszalkodik kicsit a gyomrom. Fenntartom a tényt, hogy lehet, hogy csak beképzelem...)
Kérlek aki volt hasonló helyzetben, van van valami tippje segítsen!
Válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm szépen nektek!!! Reggel kicsit(nagyon) el voltam kenődve, de jól estek amit mondtatok!!!
Nagyon szeretnénk a babát, és olyan jó volna már tudni valamit! Ha igen, azt, ha nem: akkor pedig azt.
Nem tudom azt sem, hogy beképzelek tüneteket, vagy sem, de az tény, a derekam fájdogál(nekem mindig az fáj:-)) és tegnap este lett először rossz a gyomrom. pedig keveset ettem tegnap, és ma reggel sem sokkal jobb. Még a reggeli teám sem úgy esett...
Szerintetek most őszintén: Beképzelem? vagy hagyjam már a ˝hülyeségeket˝?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!