Nem túl korai beágyazódás? Vagy mi lehet ez?
Szia!
Szerintem nem túl korai,lehet nálad is,mint nálam,korán van peteérés,vagyis a menzi körül,és az azt követő napokban!Mikor szoktál tapasztalni tojásfehérje folyást? középidőben,vagy korábban?
Az szerintem nem baj,ha már nem fáj annyira.Mondjuk nem tudom,én még ilyen jellegű fájdalomról nem hallottam őszintén szólva!Amikor olvastalak leginkább az jutott eszembe,hogy lehet az együttléted a pároddal volt kissé "erősebb",és azért éreztél ilyen fájdalmat,vagy anális szexetek volt,és azért!De ezt nem írtad,ezért ez csak feltevés! Mindenesetre,ha jó híred van írd meg!:-)
Az első voltam!
Akkor no para!ahogy írtad,akkor nálad valóban a középidőben van a peteérés!Nálam a menzi után,én akkor tapasztaltam azt,amit te a 10.-14.-napig!Lehet meg fog jönni,és azért ez az érzés!Még van egy heted!ha a várt időben nem jön,akkor teszt!
Drukkolok!
Első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!