Hagyjunk ki napokat?
Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk a barátnőmmel és nem tudom hogy jó e az ha mindennap szexelünk. Nem vagyok attól termékenyebb ha például kihagyunk 2-3 napot, és úgy szexelünk? Vagy próbáljuk eggy nap többször is? Mit tegyünk?2013. febr. 17. 20:40
1/4 anonim válasza:
3 nap amíg a spermák újra termelődnek teljesen.Amúgy meg érdemes fél évvel a fogantatás előtt érdemes egészséges életet folytatni mert e legjobb ajándék amit adhatsz a gyermeknek az egészséges génállomány.Amúgy sok sikert hozzá.Kivéve ha cigány vagy akkor ne.
2/4 anonim válasza:
3 naponta érdemes, én is így tudom. De én úgy is teherbe estem, hogy minden nap szexeltünk. Sok sikert :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2013. febr. 17. 21:00
4/4 anonim válasza:
A legtöbb esély 2 naponta van a teherbeesésre!
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!