Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy idő után zavarhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után zavarhatja a párom szüleit, hogy napokat ott töltök, de a párom csak ritkán jön hozzánk?

Figyelt kérdés

Mindketten tanulunk,de nem nem egy városban lakunk.Csak hétvégente tudunk találkozni (a barátom dolgozik nyáron),így ilyenkor mindig egymásánál alszunk,de inkább csak én alszom nálunk.A barátom nem akar jönni,mindig engem kér,hogy mennyek.Félek tőle,hogy a szülei viszont megelégelik ezt,vagy zavarja őket a jelenlétem csak nem szólnak érte...

Titeket zavarna?Milyen tapasztalataitok van ezzel kapcsolatban?

2012. aug. 9. 00:20
 1/7 Macs1209 ***** válasza:
51%

"Titeket zavarna?"

Nem, jó messze lakok tőletek, szüleitől is...

"Milyen tapasztalataitok van ezzel kapcsolatban?"

Semmilyen, sosem aludtam a párod szüleinél, és nem

is vágyok ilyesmire....

2012. aug. 9. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam igy 2 kapcsolatomban is (az egyik 2 év volt). nem volt semmi gond, nem zavarta a szülőket.
2012. aug. 9. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Macs te nagyon szánalmas egy ember lehetsz :D

Kérdező, szerintem nincs ezzel gond, de azért jó ha a párod szülei tudják, hogy nem azért nem megy a fiuk, mert nem mehet, hanem ő nem akarja.:) A jelenléted meg biztos nem zavarja őket!

2012. aug. 9. 00:25
 4/7 A kérdező kommentje:

A vicces kedvű kommentelők kerüljenek ;)

Én olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik voltak hasonló helyzetben.Nekem ez az első komoly kapcsolatom és nem igán tudom hogyan szoktak működi az ilyen dolgok :)

2012. aug. 9. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem biztos zavarna ha lenne egy fiam.
2012. aug. 9. 00:29
 6/7 Macs1209 ***** válasza:

Inkább azon agyalj, mennyire fogadnak el?

Nem kell ahhoz ott lenned, hogy zavarja a személyed őket.

Ugyanez fordítva is igaz lehet.

Ha megbarátkoztak veled, és nem kétszinűek, akkor semmi

problem..

2012. aug. 9. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Velünk volt ilyen, főleg a kapcsolatunk elején, amikor még nem akartam belerángatni a családi életembe, ezt mondtam is neki, hogyha együtt akarunk lenni, akkor inkább náluk, mert nálunk mindig áll(t) a bál.

Mivel a szülei imádnak, legtöbbször ők marasztaltak, hogy de még egy napot, meg miért megyek ilyen hamar, ha elmentem, mondták, hogy este várnak a vacsorával.

Ez csak attól függ, mennyire kedvelnek a szülök :)

2012. aug. 9. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!