Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire kell leginkább figyelni,...

Mire kell leginkább figyelni, amikor még nem is tudod, hogy babát vársz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy próbálkoztok, de csak hetekkel később tudod meg, hogy valójában pozitív az a teszt!Addig??Élsz úgy mint eddig??(nekem nincs káros szenvedélyem, nem dohányzom, nem iszok alkoholt, drogot sem szedek)Mire figyeljek, hogy biztosan nem legyen baja a babámnak?
2013. febr. 17. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Élek ugyan úgy mint addig-káros szenvedélyem nekem sincs.

Két éve várunk a babára, így nem élhetek minden percet aggódva, hogy mi van ha.

2013. febr. 17. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát az első időkben teljesen mindegy mit csinálsz nem nagyon tudsz semmit tenni érte. Rengeteg nőm több átmulatott éjszaka után is egészséges babát szül. Az a baba aki jönni akar az jönni fog, bármit is csinálsz. Ha nagyon akarsz tenni valamit akkor táplálkozz egészségesen, ehetsz sok lencsét (sok a folsav benne) sok folyadék. Esetleg szedhetsz folsvat (napi 1 szem, lila-sárga legolcsóbb fajta)
2013. febr. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!