Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitamint ajánlotok?...

Milyen vitamint ajánlotok? (ma tudtam meg hogy lesz egy kis csodánk)

Figyelt kérdés
Gravida,elevit,folsav??:-)
2013. febr. 17. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én tündéri orvosom, aki a legjobb az egész világon, azt mondta Folsvon kívül (napi 1 szem lila-sárga dobozos legolcsóbb) semmi mást nem kell szedni, mert tökéletesen fölösleges. Ha eddig sem szedtél semmit akkor meg főleg teljesen fölöslges, mert a baba azért költözött be mert így vagy neki tökéletes ahogy vagy.
2013. febr. 17. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Femibion.
2013. febr. 17. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem én is.
2013. febr. 17. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
LadeeVit
2013. febr. 17. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok!

Gravidát ajánlanám, akár szedhetsz mellé omega3 tablettát,csak az a vitamin hiányzik belőle,de amúgy szerintem abban van a legtöbb és a legtöbb fajta vitamin!

Napi 2 liter folyadékot is szoktak ajánlani!

Vigyázz magatokra :)

2013. febr. 17. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Femibion
2013. febr. 17. 23:23
 7/9 Lues ***** válasza:
Én valahol az 1-es válaszolóval értek egyet. Én sem szedtem semmit, úgy fogant meg a picuri. Utána a nőgyógyász erősködött, hogy a 16. hétig szednem kell Elevitet. Szedtem 3 napig, de a gyomrom nem bírta, rosszul voltam. Akkor Gravidára váltottam, amit majd egy hónap után ugyancsak nem bírtam, de attól már hánytam is. :( Utána beszéltem a védőnővel, aki azt mondta, hogy pihentessem kicsit a vitamint, lehet, hogy felhalmozódott a vas. De ha változatosan étkezek, akkor fölösleges a vitamin. Ez az én történetem, de a saját érdekedben kérj tanácsot az orvosodtól vagy majd a védőnődtől. Boldog babavárást! :)
2013. febr. 18. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Gravida vagy Elevit terhes vitamint szedj!

Hidd el, nagyon jók a terhes vitaminok, mindenképpen ajánlom, hogy szedjed!!!!

Két nagy gyermek anyuja :)

2013. febr. 18. 09:51
 9/9 Szandy89 ***** válasza:
Én a gravidát szedtem! Egy darabig!Mert aztán hánytam tőle! De azt mondta a dokim,hogy akkor nem kell semmi,mert valószínű,hogy megvan minden ami a picinek is kell!!! :) Azóta már 4 hónapos a kisfiam! :)
2013. febr. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!