A lany erzi azt ha a sperma belemegy veletlenul?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 21:33
3/8 anonim válasza:
Nemigen érzi. Néha még a fiú sem érzi. De semmiképp se "véletlen", ha sperma kerül a hüvelyedbe, hanem nagyon is szándékos dolog.
Ráadásul attól is teherbe eshetszt, ha csak "beteszi neked fél percre, és majd vigyáz". Rengeteg nő esett már így teherbe, előváladéktól, hogy a pasija el se ment benne. Pl ők: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4/8 anonim válasza:
Én volt, hogy éreztem, volt hogy nem. De általában inkább nem.
5/8 anonim válasza:
Akár véletlenül, akár direkt, ha belemegy, azt akkor lehet pont nem érzed, de az ki is jön onnan, nem marad bent. Azt pedig tuti észre lehet venni!
6/8 anonim válasza:
Pedig lehet érezni!A fiú mindenképp érzi,de a lány is!Lüktető érzés és ha felállsz kifolyik!
7/8 anonim válasza:
Én az 1000 együttlétből kb 2-szer éreztem... Erre ne hagyatkozz! Egyszerűbb védekezni, és akkor nincs ilyen probléma...
8/8 anonim válasza:
én azt érzem, ahogy a párom fütyije lüktet, mikor kilövelli a spermát. Magát az ondót nincs hogy érezzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!