Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A lany erzi azt ha a sperma...

A lany erzi azt ha a sperma belemegy veletlenul?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2009. szept. 7. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
hogy mehetne vélatlenül bele?
2009. szept. 7. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemigen érzi. Néha még a fiú sem érzi. De semmiképp se "véletlen", ha sperma kerül a hüvelyedbe, hanem nagyon is szándékos dolog.

Ráadásul attól is teherbe eshetszt, ha csak "beteszi neked fél percre, és majd vigyáz". Rengeteg nő esett már így teherbe, előváladéktól, hogy a pasija el se ment benne. Pl ők: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009. szept. 7. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy éreztem, volt hogy nem. De általában inkább nem.
2009. szept. 7. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Akár véletlenül, akár direkt, ha belemegy, azt akkor lehet pont nem érzed, de az ki is jön onnan, nem marad bent. Azt pedig tuti észre lehet venni!
2009. szept. 8. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig lehet érezni!A fiú mindenképp érzi,de a lány is!Lüktető érzés és ha felállsz kifolyik!
2009. szept. 8. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az 1000 együttlétből kb 2-szer éreztem... Erre ne hagyatkozz! Egyszerűbb védekezni, és akkor nincs ilyen probléma...
2009. szept. 8. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
én azt érzem, ahogy a párom fütyije lüktet, mikor kilövelli a spermát. Magát az ondót nincs hogy érezzed
2009. szept. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!