Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
17 vagyok, a menstruációm még mindig rendszertelen. Együtt voltam egy fiúval, de gumival természetesen védekeztünk. Ám decemberben volt az utolsó menstruációm, azóta semmi. Máskor ez szinte természetes volt hogy nem jött meg, de most félek. 3 teszt is negatívat mutatott. Kb 7-8 hetes terhes lennék már. Sokszor van megjön érzésem, és sokszor erős sűrű folyásom van. Melleim nem érzékenyek, nem szoktam feltűnően rosszul lenni. Van okom félni szerintetek? Nagyon sokat idegeskedek.2013. febr. 17. 14:29
1/4 anonim válasza:
Ha a teszt negatív lett akkor biztosan nem vagy terhes,de a folyás miatt nőgyógyászhoz kellene menni.
2/4 anonim válasza:
Nyugi! Ennyi idős terhességet 100% hogy mutatna a teszt. Ne aggódj, biztos nem vagy terhes, hacsak azóta nem volt sex.
3/4 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, de ha még rendszertelen a mensid, akkor az is lehet az oka. Nagyon sok oka lehet, hogy miért késik, nem csak terhesség. Mindenképp menj orvoshoz.
4/4 Keller Jánosné válasza:
Ha rendszertelen a menszeszed,akkor nehéz megállapítani,hogy terhes vagy.A sok idegeskedés pedig nem jó,bizonyosságért inkább menj nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!