Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha méhen kívüli terhes vagyok...

Ha méhen kívüli terhes vagyok mikor kezd el nőni a hasam?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem kezd el nőni. Kezdetben ugyanolyan, mint egy norm. terhesség. Pozitív terhességi teszt, késik a menzesz, max barnás pecsételés.

Miből gondolod, hogy az lehetsz? Csakmert az nem játék....

2013. febr. 16. 22:11
 2/13 A kérdező kommentje:
szeretkezés köztben kiszakdt az óvszer..a menstruációm normális de roszzul szoktam érezni magam és ez kb 5 hete volt de érzem hogy nő a hasam ...ami nem megszokott mert 43 kg vagyok.
2013. febr. 16. 22:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha méhen kívüli terhes vagy, nem jutsz el odáig, hogy elkezdjen nőni a hasad... Hanem napokon(1-2 héten belül)olyan rosszul leszel, hogy pillanatokon belül a műtőasztalon találod magad. A méhen kívüli terhesség nem vicc!!!!!
2013. febr. 16. 22:27
 4/13 A kérdező kommentje:

akkor nem vagyok az ?

és olyan lehet hogy rendesen terhes vagyok és megjön?

2013. febr. 16. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Biológia órán nem jártál még az tuti!Hány éves vagy?Tudod mi az a méhen kívüli terhesség?Nagyon komoly dolog,bele lehet halni.Miből gondolod hogy az vagy?Egyáltalán honnan veszed hogy terhes vagy?Sztem azért vagy rosszul,mert nagyon sovány vagy.Ez a testsúly kb akkor normális,ha kb 150 cm vagy.A hasad pedig nem kezd el nőni.ha nem a méhedben tapad meg az embrió,akkor nem tud fejlődni,csak valameddig,de mire oda jutnál,kb a 14 hétre,hogy kezd látszódni a pocakod,már rég megműtenének.
2013. febr. 16. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és megtudod,h terhes vagy-e vagy sem.
2013. febr. 16. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
ha rendesen megjött akkor nem vagy terhes.ha rendes piros vér volt,akkor nem vagy az,ha az is voltál,elvetéltél.ha 1-2 napig tartó pecsételő barnás váladékozás volt,akkor lehetsz terhes,de sztem 100% hogy nem vagy az.Ha legközelebb kiszakad a gumi,irány egy doktor bácsi,aki felír neked esemény utáni tablettát.
2013. febr. 16. 22:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert látom hogy kezd nőni a hasam...én 167 cm vagyok és 17 éves.
2013. febr. 16. 22:43
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek remélem hogy nem vagyokterhes..!
2013. febr. 16. 22:52
 10/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Vegyél egy tesztet, és kiderül. Bár valószínűleg csak híztál egy kicsit. :-)

2013. febr. 17. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!