Dévai Intézettel tapasztalatok? Dévai dokrort ajánlanátok?
1.: Árak? Konzultáció, kötelező vizsgálatok (amit csak lehet, Tb alapon csináltunk és viszünk), inszemináció)
2.: lehet-e kora délután menni Uh-ra, stb? (így nem derülne ki a munkahelyemen)
3.:Kinek mennyire szinpi az intézmény, a munkatársak, a hozzáállás, z orvosok?
4.: Melyik orvost ajánlanátok?
5.: Hányadik stimuláció / inszem/ lombik sikerült, és hány baba lett?
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia,
Nekünk 3 lombik volt Dévai doktornál 2009-2010 között, egyik sem sikerült. Nem tudom, hogy azóta változott-e a rendszer, de nekem nagyon rossz élmény volt. Több konzultáció volt, amikor órákig (2-3 óra) váratott minket. A reggeli sorban állás uh-ra hosszadalmas, mert minden lombikost reggel 8-ra hív. Olyan eset is előfordult, hogy reggel 1/2 8-ra mentem, és 10 körül végeztem. Lombik stimuláció alatt csak reggel volt uh. Csak az alap vizsgálatokat kérte, felháborodott, amikor az IR-re kérdeztem rá, laktóz és glutén fel sem merült. Tiszta stresszben telt, pedig nem vagyok érzékeny típus. Most a Kaáliba járunk, mindenki nagyon kedves, segítőkész, időpontra mentünk kb. 30 perc után már mehettünk is be az orvosunkhoz.
Mi (is) végül a Kaáliba mentünk Győrbe.
Vegyesek a tapasztalatok, de hát nem vagyunk egy egyszerű eset; viszont mindenki Győrt dicséri...
Nem bántam meg, bár az első lombikunk nem sikerült; most lesz a FET-ünk, de van egy kis bibi, ami miatt 10-15% esélyt jósolnak csak a megmaradására. Szorítunk neki azért! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!