Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meforal mellékhatás?

Meforal mellékhatás?

Figyelt kérdés

Volt valaki, akinek felfázás-szerű tünetei és ott lenn furcsa, izomláz-szerű érzése volt a meforal-tól?

Nem tudom, hol fázhattam fel, ha felfáztam, mert nagyon vigyázok magamra, és mivel nemrég kezdtem szedni, eszembe jutott hogy talán emiatt van?

2013. febr. 16. 22:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyeség, de tényleg érdekelne.
2013. febr. 16. 22:45
 2/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem, nincs ilyen mellékhatása. Valószínűleg összeszedhettél valamilyen fertőzést. Ha nem húzol magadra vegyvédelmi felszerelést amint kilépsz az ajtódon, ez előfordulhat.

2013. febr. 17. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy a Meforaltól lenne. Én több mint 1 éve szedem, nem volt hasonló tünetem.
2013. febr. 18. 09:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi, hogy válaszoltatok. Ez egy kicsit megnyugtató, szerencsére már elmúltak majdnem teljesen a tüneteim. Hát, sajnos nicns vegyvédelmi felszerelésem :)) De ezentúl még jobban vigyázok magamra.
2013. febr. 18. 09:51
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Hát igen, nem könnyű vigyázni magunkra. Olyan helyen dolgozom, ahol sokunkra jut egy wc. Előtte kézmosás, mint a doki műtét előtt, úgy tartom a kezem, könyökkel nyitom az ajtót, tépek papírt olyan helyen megfogva, ahol más még nem ért hozzá, azzal fogom meg a kilincset, és a zárat, felhajtom az ülőkét, mint a pasik, nem ülök rá (edzésnek sem rossz. :D ), beledobom a papírt, hogy ne fröccsenjen vissza, majd ezután kezdek hozzá a művelethez. :D

És mindez semmit sem ér, ha a párod nem vigyáz magára eléggé...

2013. febr. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!