Meforal mellékhatás?
Volt valaki, akinek felfázás-szerű tünetei és ott lenn furcsa, izomláz-szerű érzése volt a meforal-tól?
Nem tudom, hol fázhattam fel, ha felfáztam, mert nagyon vigyázok magamra, és mivel nemrég kezdtem szedni, eszembe jutott hogy talán emiatt van?
Szia!
Nem, nincs ilyen mellékhatása. Valószínűleg összeszedhettél valamilyen fertőzést. Ha nem húzol magadra vegyvédelmi felszerelést amint kilépsz az ajtódon, ez előfordulhat.
Hát igen, nem könnyű vigyázni magunkra. Olyan helyen dolgozom, ahol sokunkra jut egy wc. Előtte kézmosás, mint a doki műtét előtt, úgy tartom a kezem, könyökkel nyitom az ajtót, tépek papírt olyan helyen megfogva, ahol más még nem ért hozzá, azzal fogom meg a kilincset, és a zárat, felhajtom az ülőkét, mint a pasik, nem ülök rá (edzésnek sem rossz. :D ), beledobom a papírt, hogy ne fröccsenjen vissza, majd ezután kezdek hozzá a művelethez. :D
És mindez semmit sem ér, ha a párod nem vigyáz magára eléggé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!