Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korán mentem orvoshoz? Utolsó...

Korán mentem orvoshoz? Utolsó mensi jan.11. , ma voltam orvosnál, és még nem látott semmit.

Figyelt kérdés
A tesztek pozitívak.12mm-es endometriun.Azt mondta az orvos,hogy még pici lehet a terhesség.Valóban nem kell még látszania 3hetesen?
2013. febr. 15. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6 os vagyok uuuh, ráadásul hasival nézett??? Hát jóhogy nem látott még semmit. Akkor nincs mit tenni, várni egy kicsit még.
2013. febr. 15. 16:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok várni,mert türelmetlen vagyok!:-) Jövőhéten elmegyek magándokihoz.
2013. febr. 15. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha hasival néznek akkor is (1 hét múlva) akkor lehet még akkor se fog látszani semmi. Ha hüvelyivel akkor petezsák embrióval már kell hogy látsszon talán már szívműködés is lesz.
2013. febr. 15. 17:01
 14/16 A kérdező kommentje:
A magán doki megnézi hüvelyivel.Hozzá jártam az előző terhességemmel is.:-) Jó lenne ha látna valamit majd.
2013. febr. 15. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire türelmetlen vagy (én is az voltam) akkor jövőhéten menj a magándokihoz én 5+3-on voltam akkor látott hüvelyi uh-val 13 mm petezsákot szikhólyaggal.
2013. febr. 15. 18:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Ugye milyen nehéz várni ilyenkor?:-)
2013. febr. 15. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!