Második gyermeked milyen hamar fogant meg miután abba hagytad a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 15:23
1/15 anonim válasza:
mindegyik gyerekem 6 hónapra fogant meg :-)
2/15 anonim válasza:
Mindkétszer azonnal. Másodjára ikrek lettek. :-)
3/15 anonim válasza:
Azonnal,már az első hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni.
5/15 anonim válasza:
nekünk ez a negyedik hónap.mára nem vártam eddig nem is jött meg.de szerintem megfog.neked menyi idős az első baba?nekem a kisfiam 20 hónapos
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Lányom 19.5hónapos,Még szedem a fog.gátlót,de 1-2 hónap múlva befejezem és kíváncsi vagyok mennyi idő múlva sikerül a második babó.
2013. márc. 18. 17:43
7/15 anonim válasza:
En nem szedtem fogamzasgatlot az elso baba utan, hanem nagyon vigyaztunk, mert lanyom az elso ejjel, mikor eselyt adtunk neki, meg is fogant. Jol is tettuk, mert most megint ugyanez tortent, uton a kisteso.:D
8/15 anonim válasza:
kedves utolsó.gratulálok a kicsihez.remélem ma én is pozitívat tesztelek :)
9/15 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindenkinek!!Remélem nekem is hamar sikerül ha abba hagyom a gyógyszert.
2013. márc. 19. 13:54
10/15 anonim válasza:
kisfiam 21 hónapos ez a 4.próbálkozós hónap.a kisfiam 8 hónap után jött össze remélem a második babára nem kell annyit várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!