Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma van ovulációm és este...

Ha ma van ovulációm és este leszek a párommal megfoganhat a bébi? Szombaton voltunk együtt legutóbb, Így tud termelődni új termékenyítőképes sperma? Méhpempőt fogyasztunk mindketten, hogy sikerüljön.7 hónapja próbálkozunk. Sikerülhet így?

Figyelt kérdés
Elevitet3 hónapig szedtem,most a Geavidát szedem.Omega3 zsírsav kapszulát is szedünk.Mi segíthet még?

2013. febr. 12. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta??
2013. ápr. 12. 23:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Azóta a mult havim 1 hetet késett, de sajnos megjött.Most,ha a mult havi ciklus után számolok, akkor a 42 napos ciklusom jövőhét vasárnapra kelljen megjönnie a nemvártnak, de ha a 32 napos ciklust nézem akkor csütörtökön kellett volna megjönnie.Sajnos a ciklusaim napja változó kiszámíthatattlan.Pénteken 1 csíkos volta tesztem.De reménykdek, ha a 42 napos ciklusom következik most akkorÁprilis 21-én nem jön meg és a bébim sikerült végre.Nem fáj a mellem,de a menszesz előtt 1 héttel mindíg fájni szokott.Idegesebb és türelmetlenebb vagyok sokkal, mint eddig voltam.
2013. ápr. 14. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Sok sikert ;)
2013. ápr. 14. 17:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2013. jún. 4. 10:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Pozitívat teszteltem május 29-én kettő teszttel is.Jön a bébi végre.
2013. jún. 4. 14:50
 16/16 marki_2 ***** válasza:
Gratula és vigyázz magatokra! :)
2013. jún. 9. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!