Terhesseg vagy valami mas?
Figyelt kérdés
Olyan problemam volna,h csutortokon jott meg a menzeszem,ami rendesen 1napig tartott,a tobbi nap,meg olyan semmilyen volt es ami meg fura,h tegnap reggelre mar elmult kozben nekem 7-8 napig tart!bajom nemlehet,mivel,elozo heten menzi elott voltam dokinal es minden rendbe van!de nathas lettem,talan ezis befolyasolna?szamomra hihetetlen lenne,hiszen 15eve menstrualok,de amikor megfaztam,vagy kesett vagy hamarebb jott meg!nemtudok mire gondolni,azert is fordultam ide,sokat olvasok itt,es sok jo tanacsot tudtak adni,most enis kernem a velemenyeteket!elore is koszonom szepen! :)2013. febr. 12. 11:03
1/7 anonim válasza:
ha szerinte lehetsz terhes, először is lőj el egy tesztet!
3/7 A kérdező kommentje:
hat ezaz,hogy nemtudom,nogyogyasz utan csak egyszer voltunk egyutt,szoval attol az egytol,nemhiszem,h teherbe eshettem!
2013. febr. 12. 11:47
4/7 anonim válasza:
akkor miért itt tetted fel a kérdést?? ha máskor is volt hasonló, akkor lehet attól van, de pl. egy nőnek átlag az élete során egyszer tuti van valami nyűgje, még a legpontosabb mensesnél is.
5/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy előtte fogant és még nem látta az orvos. Szerintem vegyél egy tesztet.
6/7 anonim válasza:
Az orvos egy héttel mensi előtt nem láthatta a babát semmiképpen. Ha úgy érzed lehetsz terhes akkor csinálj egy tesztet az a tuti.
7/7 anonim válasza:
Én ugyan így jártam előző hónapban,nem tudom miért volt,csak én még pecsételtem utána egy napot!Azóta 4teszten vagyok túl,de semmi!Remélem -már ha Te szeretnél babát,-akkor Nálad
esetleg azért van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!