Nemvárt előtt 5 nappal hasgörcs nem jót jelent? Mármint terhesség szempontjából.
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 18:42
1/5 anonim válasza:
attól függ.milyen hasgörcs?Egyébként lehet babajel is...
2/5 anonim válasza:
vagy csak premenstruációs tünet. Nemsokár kiderül .
3/5 anonim válasza:
Amikor az ember várja a babát mindenféle tünetet észrevesz a testét és jobban is figyel magára én is állandóan csak a tüneteket vettem észre magamon mégsem vagyok sajnos eddig terhes!A legbiztosabb jel hogy nem jön meg!Én is erre várok már rég óta!Mielőbbi babavárást kívánok Neked!Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Mióta várod? Én 7. hónapja:(
2013. febr. 12. 14:39
5/5 anonim válasza:
ÉN IS!!! Annyira kegyetlen rossz érzés mikor megjön!Olyan elkeseredett vagyok olyankor napokig!Most már járok orvoshoz kiderült hogy miért is nem esem teherbe!Egyik petefészkem nem dolgozik be kell röffenteni! :) Most vérvételekre járok után megmondják melyik hormon a hibás utána bogyó utána baba :) Remélem nálad nincs gond de azért elgondolkodtató hogy ha sokáig nem jön vajon mi lehet a bibi!Hát én fél év után mentem és meg is mondták!Ez van nem tövényszerű hoyg mindenkinél van baj de nálam lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!