Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött a mensim, de miért...

Megjött a mensim, de miért ilyen furcsa? Volt már így valakinél? Mi zajlott le ami ezt kiváltotta?

Figyelt kérdés
Az utolsó mensinapom óta még csak 19nap telt el(nem pedig az átlagos,ami nekem szokott 28-30) és már megjött...De nem is normális mensi,mert olyan érdekes.Kissé mintha vizes lenne,és nem az a tipikus vérpiros,hanem kicsit narancssárgás pirosas színe van és mennyiségben közel sincs annyi mint a megszokott.Ez mitől lehet?(egyébként a héten gondoltam,hogy próbaszerűen tesztelnék egyet,de gondolom így már nem sok értelme lenne...)
2013. febr. 11. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús,nem lehet ,hogy beágyazódás?Voltatok együtt mostanában,védekezés nélkül?Nekem is volt ilyen a nyáron,csak én sem tudtam akkor ,hogy mi az,azóta kiderült,hogy lehet beágyazódás volt,de mivel külföldön voltam és sok minden közrejátszott pár napra rá megjött egy napra erősebben,na akkor vetélhettem el!
2013. febr. 11. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
nem gondolnám,mert utoljára 23.-án voltunk együtt védekezés nélkül (el is ment bennem)mostanában nem volt rá lehetőségünk,mert nem volt itthon...
2013. febr. 11. 20:55
 3/5 anonim válasza:
csinált egy tesztet. Vagy is én csinálnék a helyedben.
2013. febr. 11. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is tesztelnék egyet, nekem is egy héttel hamarabb "jött meg", utólag kiderült, hogy ez nem menstruáció ,hanem beágyazódási vérzés volt:)

16 hkm

2013. febr. 13. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

ha jól számolom belefér a 23.

A kispasik akár 5 napig is élhetnek.Ha pedig találkozik a petesejtel akár 14 napik is vándorolhatnak.Persze van akinél ez fele annyi idő.De ezt nem tudhatod te melyik vagy.

2013. febr. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!