Napok óta olyan érzésem van, hogy meg akar jönni, néha szurkál a hasam, fáj a derekam, fáradt vagyok és sokat járok a wc-re. Lehet ez baba?
en tapasztalatbol mondom mivel nekem az elsonel semilyen tunetem nem volt a nem vart kimaradasa elott de a masodikat mar szinte a beagyazodast is ereztem kb egy es fel hettel a nem vart elott ugyanezek a tunetek voltak mint neked valamint a hasam felpufadt es az volt a feltuno hogy nekem a miota az elso megszuletett eszre sem vettem hogy megjott nem volt semmilyen fajdalmam.
mivel a megszokottol eltero tuneteim voltak tudtam hogy babas vagyok meg a nem vart elott.
de csak a nemvart kimaradasa utan muttata a teszt.
ugyhogy szeritem vard meg a 40 napot es utana tesztelj
de ha menszi elott nem volt meg neked sem eddig ilyen tunet es ez tovabra is megmarad (minden nap) akkor nagy az esely ra hogy baba.
a szervezetunk nagyon sokat valtozik az elso baba utan es erzekenyebbek is leszunk ugyhogy gyorsabban megerezzuk a valtozasokat.
es a hasszurka az menszi elott nalam nem fordult elo soha
ha megjott akkor tompan fajdogalt. csak akkor volt hasszurkam nem vart elott amikor terhes maradtam a masodikal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!