Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napok óta olyan érzésem van,...

Napok óta olyan érzésem van, hogy meg akar jönni, néha szurkál a hasam, fáj a derekam, fáradt vagyok és sokat járok a wc-re. Lehet ez baba?

Figyelt kérdés
Már öt hónapja próbálkozunk a kistesóval, eddig eredménytelenül. Mivel a szoptatás alatt szedhető tabletta abbahagyása miatt nem állt be rendszeresre a ciklusom (eddig 44, 42, majd legutóbb 36 napra jött meg) azt sem tudom, mikor érdemes tesztelni. Most vagyok a 32. napon. Szerintetek?
2009. szept. 6. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Tuti!
2009. szept. 6. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek mind menzi előtt is természetesek. De lehet baba is. Szerintem ha a 40. nap sem jön meg akkor tesztelj.
2009. szept. 6. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem mensi előtt semmilyen tünetem nem szokott lenni, de talán jobb tényleg, ha még várok pár napot a teszttel.
2009. szept. 6. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a 32. napnál tartok,tök ugyanezek a tüneteim,és van 2 negatív tesztem.Nekem is rendszertelen a ciklusom.Szerintem már próbálkozhatsz teszttel.
2009. szept. 6. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

en tapasztalatbol mondom mivel nekem az elsonel semilyen tunetem nem volt a nem vart kimaradasa elott de a masodikat mar szinte a beagyazodast is ereztem kb egy es fel hettel a nem vart elott ugyanezek a tunetek voltak mint neked valamint a hasam felpufadt es az volt a feltuno hogy nekem a miota az elso megszuletett eszre sem vettem hogy megjott nem volt semmilyen fajdalmam.

mivel a megszokottol eltero tuneteim voltak tudtam hogy babas vagyok meg a nem vart elott.

de csak a nemvart kimaradasa utan muttata a teszt.

ugyhogy szeritem vard meg a 40 napot es utana tesztelj

de ha menszi elott nem volt meg neked sem eddig ilyen tunet es ez tovabra is megmarad (minden nap) akkor nagy az esely ra hogy baba.

a szervezetunk nagyon sokat valtozik az elso baba utan es erzekenyebbek is leszunk ugyhogy gyorsabban megerezzuk a valtozasokat.

es a hasszurka az menszi elott nalam nem fordult elo soha

ha megjott akkor tompan fajdogalt. csak akkor volt hasszurkam nem vart elott amikor terhes maradtam a masodikal.

2009. szept. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!