Nem érzek semmit. Lehet még baba?
Figyelt kérdés
14-én nem várom. Nem tudom hogy mi lesz vagy van. Nem érzem hogy meg jönne de azt sem hogy terhes lennék.Nincs hányingerem,bár az előző kettővel sem volt a mellem sem feszül,holott az menstruációkor is szokott és most semmi. Ötlet valakinek???2013. febr. 11. 16:36
11/29 anonim válasza:
Szia! Nekem a ma reggeli dpo. 11. Oriasi negativ :(
Kezdek aggodni... Vagy lehet meg remeny? Meg halovanyka csikom sincs.
V.
12/29 A kérdező kommentje:
Hát valahol itt olvastam hogy a nem várt napon csinálta és negatív lett. Nem tudom remény még van. Remény hal meg utoljára. Valami tüneted van esetleg már? Én ma egész nap tudnék aludni du is szundiztam de alig várom hogy le fekhessek este.Meg van reggel óta a " meg jön" érzés de még semmi igaz csak úgy halványan érzem hogy van hasam.
2013. febr. 12. 18:59
13/29 anonim válasza:
Tunetnek meg mindig a cicifajas. Meg elaludtam delutan.
Meg kremes folyas rggel ota. Neha feszul alul a hasam. Azt sem erzem hogy megfog jonni, meg azt sem hogy nem. Olyan semmilyen erzesem van. Keped van a tesztrol?
14/29 A kérdező kommentje:
Nem csináltam képet.Majd csütörtökön meg ismétlem ha addig még aktuális lesz.
2013. febr. 12. 19:22
15/29 anonim válasza:
Szia! Dpo. 12. Ismet negativ. Mar beletorodtem h megint semmi
Nalad?
V.
16/29 A kérdező kommentje:
Tesztet nem csináltam. Tüneteim nincsenek semmire sem:((( Várom a holnapot az lesz a 28. nap. Múlt hónapban csak 26 nap volt.
2013. febr. 13. 12:33
17/29 anonim válasza:
Szurkolok! :-)
Èn elvagyok kenődve. Nem érzek én sem terhes tuneteket.
V.
18/29 A kérdező kommentje:
Én sem érzek semmit.Sőt annál is kevesebbet:((((
2013. febr. 13. 16:48
19/29 anonim válasza:
Jelentkezem, én voltam az 5. válaszoló. Ma pozitívat teszteltem, de az égvilágon semmi tünetem nincs. :)
20/29 anonim válasza:
Huuuu gratulalok! Hanyadik napin lett pozi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!