Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem érzek semmit. Lehet még baba?

Nem érzek semmit. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
14-én nem várom. Nem tudom hogy mi lesz vagy van. Nem érzem hogy meg jönne de azt sem hogy terhes lennék.Nincs hányingerem,bár az előző kettővel sem volt a mellem sem feszül,holott az menstruációkor is szokott és most semmi. Ötlet valakinek???
2013. febr. 11. 16:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szia! Èn is 14.-r nem varom. Nekem fajnak a melleim. Mas tunetem nincs. Minden terhessseg mas. Valaki egyaltalan nincs rosszul. izgulunk egyutt? :-)
2013. febr. 11. 16:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy:))) Igen izgulunk együtt.Szurkolok neked hogy sikerüljön.Tudom hogy mindenkinél más,de azért jó lenne valamit érezni.Hihetetlenül rossz ez a várakozás. Mikor csinálsz tesztet?
2013. febr. 11. 17:01
 3/29 anonim ***** válasza:

Èn ma mar azzal kezdtem, de negativ. 2db tesztem maradt. Nemtudom, hogy megallom e, hogy holnap ne azzal kezdjem. Ugy utalok varakozni!

:-)

2013. febr. 11. 18:16
 4/29 A kérdező kommentje:
Hát ez az én bajom is. Én még nem teszteltem mert félek hogy negatív lesz. Ha nem lesz okafogyott akkor majd a jövőhéten. Nekem ezért nincs itthon tesztem:)))
2013. febr. 11. 18:25
 5/29 anonim ***** válasza:
Csatlakozom hozzátok, én is 14.-re nem várom, de szintén semmi tünetem. Azaz ma kicsit szurkálgatott a hasam rövid ideig, de ennyi.
2013. febr. 11. 19:02
 6/29 anonim ***** válasza:

Szia! Gyer csatlakozz! Egy kis hasszurka nekem is volt, de csak tegnap. Az egyik tesztem 10es erzekenysegu a masik medilab. Lehet reggel csak elnyomom az erzekenyebbet.

V.

2013. febr. 11. 19:07
 7/29 A kérdező kommentje:
Na gyülekezünk szépen. Szurkolok nektek. Aztán tudni szeretném ám az eredményt is:)))
2013. febr. 11. 19:10
 8/29 anonim ***** válasza:

Tôlem tuti tudni fogod! ;)

V.

2013. febr. 11. 19:28
 9/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 22-re nem várom. Nekem több időm van. Drukkolok csajok :-) B
2013. febr. 11. 21:01
 10/29 A kérdező kommentje:
Hát teszteltem ma. Nem egyértelmű csütörtökön vagy pénteken ismétlés.Ti hogy álltok???
2013. febr. 12. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!