Egy hete késik, ma viszont elkezdődött egy nagyon halvány és kevés barnázás. Beágyazódás lehet, vagy meg fog jönni?
Próbálj mégegy tesztet csinálni. ha az is nega akko feltétlen menj dokihoz. Lehet, hogy a korábbi zűrzavar uralkodott csak el megint.
Amit leírtál azok valóban babás tünetek, de mint tudjuk ezek csak szubjektivek és nem is törvényszerű a meglétük. (nekem ez a második babám, de egyikükkel sem voltak ilyen markáns tüneteim)
A másik dolog pedig, hogy sokat kutakodtam mostanság, és egyre több olyat olvasok, hogy csak 7-8 hetesen mutatja ki valakinek a teszt, pedig az orvos már rég látja, sőt van szívverés...stb. Mi van, ha én is ebbe a csoportba tartozom?? Akkor aztán tesztelhetek....És lehet, hogy nem vigyázok annyira magamra, mint kellene, mert abban a hiszemben vagyok a teszt alapján, hogy nem vagyok terhes, és közben pedig mégis....
Uhhh, bocsánat, nem akarok senkit untatni, csak bizonytalan vagyok, és jól esne egy pár együttérző szó. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!