Nekem a múlt hónapban megvolt, aztán rá kb 2hétre barnázás, de sok, kb.3napig, aztán semmi, most pedig késik, terhes lennék?
Figyelt kérdés
Már van két gyerekem,de egyiknél sdem vettem észre,hogy terhes vagyok.Most is csak a már leírtak és annyi,hogy többet eszek,és olyan furán érzem magam.Remélem ez nem terhesség,ugye???2009. aug. 5. 15:54
1/6 anonim válasza:
hááááát...sztem előfordulhat h baba. Esetleg szedsz fogamzásgátlót? Mert az is bezavarhat...
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót,azóta se jött meg,a tesztem neg.
2009. aug. 11. 21:48
3/6 anonim válasza:
akkor nem hiszem h baba. Ha a teszt - akkor nincs mitől tartanod.
5/6 anonim válasza:
Tesztelj ujra 1 het mulva vagy inkabb menj el dokihoz es akkor o valaszol pontosan
M
6/6 anonim válasza:
Mióta késik? Ha már több mint egy hete tesztelj. Ha már több akkor menj orvoshoz, mond el mi a panaszod és ő tudja mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!