Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue - Ez most pozitív...

Clearblue - Ez most pozitív vagy negatív? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Sokszor megjártam már ezzel a teszttel ... szerintetek?

2013. febr. 9. 19:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%
9-esnek: One Stepből van terhességi teszt is, vaterán keress rá. ;-)
2013. febr. 9. 20:20
 12/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszolóknak!

Eddig ami volt, annál a függőleges egy vékony vonal volt.

Most ez talán vastag. Persze állati halvány ezért vagyok bizonytalan. Emellett van egy szemmeresztgetősen iszonyú halvány x epilem is... egyszerűen nem tudom. Holnap reggel tesztelek megint, hátha okosabb leszek.

2013. febr. 9. 20:38
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy egyformanak kell lennie, benne van a tajekoztatojaban is! En sokat teszteltem ezzel, mindig halvanyabb volt a masik csik es pozitiv volt, mert a digitalis is pozitiv volt es mindket terhessegnel igy volt.

A kerdezo tesztje halvany pozitiv, keves lehet meg a hcg. Mindjart beszurom a sajat nagyon korai halvany pozitiv tesztjeimet. Kesobb mar erosodtek. En csinaltam amugy ugy a 5-6.het kornyeken egyet csakugy, mert maradt itthon, es akkor mar eros volr a masodik csik. A masodik csik erossege a hcg szinttol fugg, ugyanugy, mint mas tesztnel.

2013. febr. 9. 21:00
 14/32 anonim ***** válasza:
52%

11-esnek 9-estől: Én nem magának a terhességi tesztnek a létezéséről beszéltem, hanem a csíkok erősségétől. Lehet nektek van igazatok, Clearblue-t még nem használtam, de szerintem elég logikus a működése alapján...

A terhességi teszt indikátor módjára kimutatja a vizeletből a HCG-t, ami, mint tudjuk, kizárólag terhes nőkben van (néhány speciális esettől eltekintve). Attól, hogy a teszt csík nem olyan erős, mint a kontroll csík, még POZITÍV, ugyanis ha negatív lenne, NEM LENNE MITŐL elszíneződnie a csík helyének.

Sosem voltam terhes, de nem is volt álpozi tesztem, pedig néhány fajtát már próbáltam. Ez le is van írva a tájékoztatókban. Vagy a Clearblue tán másképp működik, mint a többi?... Bocsi a kissé okoskodó hangnemért, de vagy magyarázzátok el, mégis miben tévedek, vagy ne pontozzatok le!

2013. febr. 9. 21:00
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha meg X-Epilből is van egy pozid, akkor nem értem, mi a kérdés. :) Nyakamat rátenném, hogy néhány nap múlva már erős pozitív lesz.
2013. febr. 9. 21:02
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok, ezek az en nagyon korai nagyon halvany tesztjeim: [link]

Ha az x-epil is halvany csikos, akkor halkan, de gratulalok!

2013. febr. 9. 21:06
 17/32 anonim ***** válasza:
89%
Ha minden áron ragaszkodsz a clearblue-hoz, vegyél digitális tesztet. Az kiírja betűvel és nem kell törnöd a fejed.
2013. febr. 9. 21:17
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok! Én nem pontozok le senkit, aki válaszol annak megy a zöld. Nekem minden válasz hasznos, köszönöm szépen!!!!

X epilem nagyon halvány, szinte alig látszik. Ezért nem tudom eldönteni hogy most mi van. Plusz tuti nem félidőben volt peteérésem, úgyhogy azt sem tudom hányadik dpo-n lehetek? 2 éve próbálkozunk, rengeteget olvastam, teszteltem és most megállt a tudományom ....csak azért teszteltem mert elég furcsán érzem magam 4 napja.

Kedves 13-as ez szuper!!! Jó látni hogy neked milyen volt. Hogy kell nézni, hogy jönnek sorba a tesztek? A felső az első vagy fordítva? Hányadik dpo-n voltak? Köszönöm!

2013. febr. 9. 21:33
 19/32 anonim ***** válasza:
Rá van írva a ClearBlue használati útmutatójára,hogy mindegy milyen halvány,akkor is pozitív! Még kép is van róla! Ez pozitív,nekem is ilyen volt! Mikor csináltad a tesztet? Az enyém a nemvárt napján volt ilyen!
2013. febr. 9. 21:34
 20/32 A kérdező kommentje:
A digitális jó ötlet!!! Az ovuteszt verziója nagyon jó, azt most próbáltam.
2013. febr. 9. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!