Ciklus.hu segitseg kellene?
Figyelt kérdés
6an kellett volna megjonnie, de csak ma jott meg. Uj ciklust nyomtam es a mai napot veszi 1 ciklus napnak. Mivel normal esetben most kellene ma-holnap elmulnia, igy gondolom meg az elozo ciklishoz szamitja.
Azert gondolom ezt, mert az elozo napokat hozzatudom adni a ciklushoz, de a holnapi es utani napokat nem.
Amikor pedig ramentem a holnapi napra, akkor csak megjegyzest lehetett irni oda. Homersekletet pedig egyaltalan nem.
Tehat a szokasod elolap nem jott ki.
Ilyenkor mi a helyzet? Hogyan tudom a kovetkezo napokat hozzaadni a ciklushoz?
Koszonom a segitseget.
2013. febr. 9. 11:15
1/2 anonim válasza:
Szia. A következő napokat csak akkor tudod elmenteni,ha már az adott nap van, vagy utána lévő. Tehát ma 9-e van, ezért a 10-ét nem tudod hozzáadni, csak ha már 10-e van,vagy 11!!
2/2 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémát. Ha ma jött meg, akkor ma van az 1. ciklusnapod. Nem az előző ciklushoz számítja, hanem ahhoz, hogy a mai napot jelölted meg menzesznek. Az lényegtelen, hogy mikor múlik el, az a nap számí, mikor megjön. A jövőbeni napokat értelemszerűen nem tudod hozzáadni a ciklushoz. Nem tudom, erre miért lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!