Hogyan bírkozzunk meg az emberek előítéletével?
Nagyon jól és jókor csináltátok ezt a babát!
Egészségügyben dolgozom és hidd el a legszebb és legtermékenyebb korban vagy!
Elegem van a karrier és pénzorientált világból.
Anyum anno 19 volt, mikor teherbe esett velem, szegények voltak apámmal, mint a templom egere és mégis felnőttem.
Én nagyon szeretnék kisbabát a férjemmel, pedig ahhoz képest, amit Te felvázoltál nekünk sztem a fele sincs meg. És? Mondjon bárki bármit ez így helyes. A Téged bántó emberekhez hasonló gondolkodás miatt vagyunk fogyó nemzet!!!
Arról nem is beszélve, hogy így még lehet a dédunokádat is megéred :).
Majd meglátod milyen szép egészséges lesz a terhességed, mert a legjobb korban vagy hozzá!!!
Magyarázkodjon az, aki a harmincas évei közepéig vagy tovább halogatja a gyermekvállalást. Persze igaziból neki is a magánügye, ezer oka lehet, ha így alakul.
Ti ha nem is terveztétek, de szeretettel várjátok a kisbabát, és ez pont elég.
A rosszindulatú megjegyzések jelentős részét az irigység generálja. Sok fiatal nő szeretne gyereket, de nincs megfelelő partnere, vagy szerinte van, de a férfi "nem érzi még érettnek magát az apaságra". Az ötven körüliek pedig unokára vágynak, de hiába.
Aki maga elégedett a sorsával, nem fog titeket piszkálni, hanem gratulál, és helyzetétől függően felajánlja a kinőtt babaholmikat, vagy megemlíti, hogy majd szívesen örökölne, ha szükség lesz rá.
Sok örömet a kisbabához!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!