Mikor érdemes tesztelnem?
Sziasztok!
Szerintetek mikor érdemes tesztelnem, kedd vagy csütörtök? Már nagyon izgulok:)
Kezd egyre izgalmasabb lenni, remélem a gólyának jó cím van beállítva a GGPS-ébe:)))))))))
Kedves Bijanka! :)
Drukkolok neked és a 10-esnek is. A görbéd nagyon bízhatot. Én szintén febr. 12-re nem várom, de kedd előtt nem merek tesztelni. Úgyhogy ha addig nem jön meg, akkor kedden tesztelek!
Íme az én görbém, csak szerintem nekem nem akkor volt az ovulációm amikorra behúzta:
üdv, P.
Húú P, a te görbid is szuper, én a 14, napra tenném a tiéd:))Én meg csak szerintem csütörtökön tesztelek, majd kiderül a hőből hogy van-e értelme:)
Megy a drukk nektek is!
Sziasztok, mi újság?
Nekem ilyen lett a hőm reggel,
Én hogy belegondoltam hogy akár sikerülhetett is, eléggé rosszul kezdek lenni:)))hányinger, öklendezés, remélem nem csak bebeszélem magamnak:)
Szia Bijanka! Mi újság nálad? Két napja nem írtál. Még mindig nem jött meg??
Én is febr. 12-re nem vártam. "P." vagyok. Megvettem tegnap a tesztet, ma reggel mértem a hőmet és úgy voltam vele, ha nem ment le, akkor uccu neki, megcsinálom a tesztet. Alig bírtam pisilni, úgy izgultam. Az eredmény: egy azonnali pozitív teszt! Megvan a valentin napi ajándék! :)
Jó volt veletek együtt izgulni! Sok örömöt mindenkinek!
üdv, P.
Szia P!!!
Holnap tesztelek, még nem jött meg!!
Nagyon nagyon gratulálok neked!!!!!!!!Én ma veszek, holnap reggel megírom az eredményem, de tuti pozitív lesz az enyém is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!