Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ha a menses előtt 1...

Lányok! Ha a menses előtt 1 nappal esett a hőm 3 tizedet, akkor még a mansi napján visszaugorhat? Vagy ez már biztos mensi lesz?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mensi lesz,nem akarlak elkeseríteni:-(
2009. szept. 5. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyen terges görbét. Szerintem a remény csak akkor hal meg végleg, ha már megjött. Van valamilyen terhes tüneted?
2009. szept. 5. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Ez az én terhes görbém.28-32 naposak voltak a ciklusaim és már kezdtem azt gondolni,hogy ismét megjön.Este csináltam egy tesztet...és pozitív lett.Mint láthatod nekem is csökkent a hőm és utána vissza mászott,azóta is magas a hőm,de már nem vezetem a görbémet,csak a magam nyugtatására mérem néha a hőmet reggelente.

Drukkolok neked,hogy baba legyen!:)

2009. szept. 5. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönjük ezt a görbét. Szerintem reményt ad sokunknak. Néha úgy érzem, hogy bele lehet bolondulni ebbe a hőmérőzésbe. Rettegve nézem minden reggel, hogy nehogy alacsony legyen a hőm. Különben 39 éves vagyok és soha nem volt lázam, de még hőemelkedésem se nagyon. A legdurvább náthákat, influenzákat is átvészeltem láz nélkül. Most meg azért imádkozok, hogy minél magasabb legyen. Vicces. Minden esetre én ezerrel drukkolok minden babát várónak!!!
2009. szept. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!