Hogyan történhetett meg? Van, hogy nem terhesség miatt pozitív egy teszt?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán menstruáltam mindig is (volt, hogy egy évig sem volt meg). Az orvosok nem jöttek rá a baj okára, többen kijelentették, hogy beavatkozások (hormonterápia, lombik stb...) nem is fogok tudni teherbe esni. Ennek ellenére mindig védekeztünk, kivéve két alkalmat. És most pozitív lett a tesztem. Nem akarom elhinni egyszerűen. Olyan mintha csoda történt volna. Orvosnál még nem voltam, jövő héten rendel a dokim, de nem is tudom, hogy mit mondjak neki. Másfél hónapja nézte át a leleteimet, és közölte ő is, hogy sajnos itt természetes úton nem lesz baba. Erre oda állítok a pozitív teszttel? Most azon aggódunk, hogy mi van, ha nem terhesség miatt pozitív a teszt. Létezik ilyen?2013. febr. 7. 18:17
11/11 anonim válasza:
Nekem október elején azt mondtam az orvos hogy természetes úton nem valószínű hogy spontán teherbe esek. Hát éppen a 13.hétben vagyok! :-) Gratulálok neked, a csodák nem mindig mással történnek meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!