Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Február 14-én nem várom. Mikor lenne ideális a teszt?Bár lehet hogy nem is vagyok terhes nem igazán vannak tüneteim csak a reményem.
2013. febr. 7. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Azután, miután nem jön meg. Előtte is tesztelhetsz a napokban, de nem biztos, hogy pozitív teszted lesz.

Ha tudod, akkor várd ki az elmaradás napját.

2013. febr. 7. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
nálam is ugyanez, de szerencsére fel tudom fogni normálisan, ezért lehet, korábban is tesztelek:) előző hónapban marhára rákattantam a témára, olyan nem akarok lenni:)
2013. febr. 7. 15:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak a másodiknál nem értem ezt a kissé számomra gúnyos megjegyzést hogy " Normálisan fel tudom fogni" Ez mit akar jelenteni? Én is fel fogom csak én reménykedek is:)))
2013. febr. 7. 16:12
 4/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha pontos a menstruációd akkor várd meg hogy megjön-e. Az első pár hónapban én is be voltam zsongva és számolgattam hogy lehet-e már tesztelni, és hamarabb teszteltem és mindig annyira lelombozott a negatív teszt... aztán persze mindig bedumáltam magamnak hogy lehet hogy csak túl korán teszteltem, persze utána megjött és akkor meg az lombozott le.. utána már úgy voltam vele hogy nem tesztelek hamarabb, egy csalódás elég egy hónapban, amikor megjön. Az első olyan hónapban amikor nem teszteltem hamarabb, nem is jött meg :)
2013. febr. 7. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!