Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a ciklusom 27. napja...

Ma van a ciklusom 27. napja (általában 31 napos) van pár csepp barnás foltom?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk párommal peteéréskor két egymást követő napon is, már nagyon szeretnénk kisbabát. Tegnap fürdéskor éreztem, hogy feszül a mellem, de csak rövid ideig éreztem és azóta nem. A barnás folyásszerűség tegnap és ma jelent meg, nem is nevezném folyásnak, mert kevéske, világos barnás színe van... Mensi előtt sötétebb szokott lenni, remélem még lehetek terhes....Érdemes volna holnap reggel tesztelnem? A nemvártam hétfőn lenne aktuális....Várom válaszaitokat!
2013. febr. 7. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez még nagyon 2esélyes. A barnázás és a mellfeszülés menszi előjele is lehet. Éppen ezért szerintem várj, és ha hétfőn nem jön meg, akkor kedden tesztelj reggel.
2013. febr. 7. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet akár beágyazódástól is, de még ne éld bele magad. Szerintem a hétfőt várd meg a teszteléssel. Drukkolok!
2013. febr. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!