Ha biztosan megtermekenyultel legkevesebb hany nap utan mutatja ki teszt a megtermekenyulest kovetoen?
Azért nem lehet pontos választ adni erre a kérdésre, mert a megtermékenyüléstől a beágyazódásig nem azonos idő telik el mindenkinél, az idő 7 és 12 nap közé esik, és nem tudhatod, Te melyik csoportba tartozol. A petevezetőben végig kell vándorolnia a megtermékenyült petesejtnek, és ez egyénenként eltérő időt vesz igénybe.
Ehhez jön hozzá, hogy a beágyazódást követően 2-3 napra van szükség, amíg elég HCG termelődik, amit már kimutat a teszt a vizeletből.
Ha az összes bizonytalansági tényezőt összeadod, akkor két hetet kapsz kb., ami általában egybe esik a következő esedékes vérzés időpontjával, ezért szokták javasolni, hogy akkor teszteljünk, és ne hamarabb.
Egyik gyerekemmel én aktus utáni 9. napon émelyegtem és csúnyán szagérzékeny voltam, mivel ilyet "csak terhesen" érzek, ezért másnap teszteltem, erős pozitívat.
Ezeket a tüneteket ugyanis már a megemelkedett HCG szint okozza.
ertem.. koszonom a valaszokat.
Masodik! : 9.nap? :) az nem semmi :)
Azért az nem annyira vidámító, amikor a terhesség feléig napi 24 órában hányingered van és lefogysz 47 kilóra.
Én szívesen elcseréltem volna, ha ezért "cserébe" csak három héttel később tesztelek pozitívat... :D
De a lényeg a baba!
Neked is ezt kívánom!
második
10ik naptól már esetleg kimutatható egy nagyon érzékennyel, de legbiztosabb a 14-ik nap.
Egy kis megjegyzés: a PETESEJT termékenyül meg és nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!