Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leírnátok nekem a helyes választ?

Leírnátok nekem a helyes választ?

Figyelt kérdés
Pontosan hogy történik a megtermékenyítés folyamata?Hány nap a beágyazódás??Mi történik közben?Mire figyeljen az a leendő kismama, aki tudatosan ovukor próbálkozik és szeretne teherbe esni??Elő tudom ezt a folyamatot segíteni?Tudom pozitívan befolyásolni??Kérlek írjatok!
2013. febr. 7. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

beágyazódás 6-10 nap ha jól tudom. félidőben két naponta legyetek együtt, így abszolút sikerülhet:) ne számolgass túl sokat, vehetsz ovu tesztet stb., de csak akkor, ha fel tudod fogni játéknak, örömteli dolognak az egészet.

ha 28 napos a ciklusod, akkor a 12.-16. nap között mindenképpen legyetek együtt sokat:) hajrá

2013. febr. 7. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
A megtermékenyítés úgy történik, hogy a hímivarsejtek elérik a petesejtet, és a leggyorsabb megtertmékenyíti. Ettől kezdve a sejthalmaz elkezd osztódni, és közben vándorol a méh felé, ahová majd beágyazódik, ha megfelelő a méhnyálkahártya. Szerintem is úgy tudod pozitívan befolyásolni, ha nem görcsölsz rá. A várható mensi előtt kb. 12-16 nappal van az ovuláció, ekkor és előtte-utána 2-3 nappal a legnagyobb az esély a terhességre. Másfél-két naponta érdemes együtt lenni. Sok sikert!
2013. febr. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!