Mit csináljak? Lombik elött állok a cég ahol dolgozom kezd tönkre menni nem tudom meddig marad meg. Visszavettek a bejelentett béremböl is brutto 57e. Most jár le a 3hó próba idő
Hát nagyon sajnálom, de ha tényleg tönkre mennek akkor nem sokat tudsz tenni, húzd ameddig tudod, és utána menj el a helyi munkaügyibe és ha a szülésig kihúznád munkanélkülivel akkor biztosított lennél és gyedet is kapnál..
Mást nem nagyon tudsz csinálni..
De hátha valakinek jobb ötlete is van :D
Sok sikert nektek!
15hkm
Nem vállalnának be!
Nagyon sokba van a lombik, bele fogtok, kirúgnak, akkor félbe hagyátok a kezeléseket, mert nincs tőbb pénz injekcióra!?
Akkor kidobott pénz lesz az addi bele feccolt pénz!
A sok üzemanyag a felutazás végett...
Aztán ha terhes leszel, lesz havi 25.000 táppenzed!?
A GYES lehet tőbb lenne mint a gyeded!!!!
Na meg 2 évig jár a GYED , utánna gyerekkel még inkàbb nem tudsz elhelyezkedni!!!
Nem szűnik meg egyik napról a másikra egy cég. Ha most belevágsz, írásban jelents be, h lombikolni fogtok. Ekkor ha a cég el is kezd felszámolódni a felmondási védelem a bejelentésedtől számított fél évig védeni fog.
A cég csak akkor szűnik meg, ha a cégjegyzékből is törlik, az pedig jó pár hosszú hónap leforgása. Eztán elmehetsz álláskeresésire, és ha onnan igényled a tgyást, akkor meg is kapod. Csak tartalékolj az álláskeresésiből (90 nap) pár napot a gyed igénylésére, mert ha a tgyás lejár, akkor vissza kell jelentkezned, és onnan megint megigényelni a gyedet. Hidd el abszolúlt kivitelezhető, épp most voltam tb tanácsadónál, onnan az infó :D
VAgy ajánlottan tértivel feladod postán, vagy két példányt készítesz. Az egyik nálad marad a másikat átadod. AMelyik nálad marad arra írja rá aki átvette, hogy : ÁTVETTEM
Fontos, hogy aláírja a nevét és a dátumot is!
a plusz email is jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!