Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Lombik elött...

Mit csináljak? Lombik elött állok a cég ahol dolgozom kezd tönkre menni nem tudom meddig marad meg. Visszavettek a bejelentett béremböl is brutto 57e. Most jár le a 3hó próba idő

Figyelt kérdés
félek ha sikerül a lombik közben tönkre megy a cég nem leszek biztosítva szülés alatt se gyed gyes és ha veszélyeztetett leszek alig kapok az 57e után táppénzt.nem tudom belevágjunk e a lombikba pedig nagyon szeretnénk:(

2013. febr. 6. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom, de ha tényleg tönkre mennek akkor nem sokat tudsz tenni, húzd ameddig tudod, és utána menj el a helyi munkaügyibe és ha a szülésig kihúznád munkanélkülivel akkor biztosított lennél és gyedet is kapnál..

Mást nem nagyon tudsz csinálni..

De hátha valakinek jobb ötlete is van :D

Sok sikert nektek!

15hkm

2013. febr. 6. 19:16
 2/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM sajnos vidéken elég nehéz.
2013. febr. 6. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nem könnyű! Sajnos manapság semmi sem az! De azért szurkolok, hátha kibír még a cég legalább 1 évet... az neked pont elég lenne, ha minden jól megy..
2013. febr. 6. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem vállalnának be!

Nagyon sokba van a lombik, bele fogtok, kirúgnak, akkor félbe hagyátok a kezeléseket, mert nincs tőbb pénz injekcióra!?

Akkor kidobott pénz lesz az addi bele feccolt pénz!

A sok üzemanyag a felutazás végett...

Aztán ha terhes leszel, lesz havi 25.000 táppenzed!?

A GYES lehet tőbb lenne mint a gyeded!!!!

Na meg 2 évig jár a GYED , utánna gyerekkel még inkàbb nem tudsz elhelyezkedni!!!

2013. febr. 6. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Én belevágnék,és várnék.Nem tudhatod,h sikerül-e.Bízzd a sorsra.
2013. febr. 6. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem szűnik meg egyik napról a másikra egy cég. Ha most belevágsz, írásban jelents be, h lombikolni fogtok. Ekkor ha a cég el is kezd felszámolódni a felmondási védelem a bejelentésedtől számított fél évig védeni fog.

A cég csak akkor szűnik meg, ha a cégjegyzékből is törlik, az pedig jó pár hosszú hónap leforgása. Eztán elmehetsz álláskeresésire, és ha onnan igényled a tgyást, akkor meg is kapod. Csak tartalékolj az álláskeresésiből (90 nap) pár napot a gyed igénylésére, mert ha a tgyás lejár, akkor vissza kell jelentkezned, és onnan megint megigényelni a gyedet. Hidd el abszolúlt kivitelezhető, épp most voltam tb tanácsadónál, onnan az infó :D

2013. febr. 6. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.de ha megírom papírra és oda adom 2hét mulva mondhatják h én bizony nem adtam semmit.mivl bizonyitom h oda adtam?
2013. febr. 6. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mindenképp legyen nyoma, hogy tájékoztattad őket. Akár úgy, hogy e-mailben is megküldöd amit odaadsz írásban kézbe is. A táppénzt pedig a tavalyi év alapján számolják. Mindig az előző naptári éves napi átlagát veszik figyelembe.
2013. febr. 7. 07:44
 9/10 A kérdező kommentje:
ó az dejó lenne már csak skerülne kell:)
2013. febr. 7. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:

VAgy ajánlottan tértivel feladod postán, vagy két példányt készítesz. Az egyik nálad marad a másikat átadod. AMelyik nálad marad arra írja rá aki átvette, hogy : ÁTVETTEM

Fontos, hogy aláírja a nevét és a dátumot is!

a plusz email is jó ötlet

2013. febr. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!