Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételő vérzés menzesz...

Pecsételő vérzés menzesz előtti héten mit jelenthet?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok. Párommal (29) több, mint egy éve próbálkozunk az első babával. Korábban nem volt semmiféle nőgyógyászati, ill. egyéb betegségem. Fogamzásgátló tablettát több, mint 6 éve nem szedtem. Semmilyen gyógyszert nem szedünk. A Gravidát egy hónapja szedem. A problémám a sikertelen próbálkozásokon kívül, hogy szabályos, 28 napos ciklusaim vannak, de már 6-7 nappal a soron következő menstruáció előtt elkezdek gyengén vérezni. Ez idáig csak rózsaszínű volt, de ebben a hónapban piros. Azt hallottam, hogy ez hormonproblémára utalhat. A nőgyógyászom nem kérdezett semmit, azt mondta, 2 évig próbálkozzunk, esetleg csináltathatunk spermavizsgálatot. Édesanyámnak anno nem voltak ilyen problémái, mégis hormonokat kellett szednie, mert öcsém nem jött össze, csak 8 év után. Mit tegyek? Váltsak orvost? Nagyon el vagyok keseredve.

Holnap megyek másik nőgyógyászhoz, hátha addig válaszol valaki.

2013. febr. 6. 14:07
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Igen, az elmúlt évben valóban rövidültek a ciklusaim. Tudom, mert követtem hőmérővel, LH teszttel, és a tipikus jeleket is tapasztalom minden peteérésnél, ami a 14-15. napon van, ez szabályos. A luteális fázisom már nem annyira... pár hónapja még 13-14 napos volt, most csak 8 volt :/

Köszönöm, hogy segítettek!:) Már alig várom a dokit!

2013. febr. 7. 11:46
 12/38 A kérdező kommentje:
Most jövök a dokitól. Nagyon rendes, szimpatikus volt ahhoz képest, hogy egyrészt most voltam nála először, másrészt nem a magánrendelése volt. Kaptam beutalót 14. ciklusnapomra ultrahangra, addig pedig szedem a Premens-et, ez egy barátcserje kivonat. Utána meglátjuk, hogyan tovább:)
2013. febr. 7. 18:29
 13/38 anonim ***** válasza:
Ezt a barátcserjét nagyon reklámozzák hogy milyen jó. Kíváncsi leszek mi lesz!:) Dokiváltást jól tetted, sok a bunkó, nemtörődöm fajta! Hajrá!
2013. febr. 8. 09:37
 14/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Én is remélem... Már annak is örülnék, ha a menzesz előtti pecsételésem megszűnne.
2013. febr. 8. 11:42
 15/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Talán már nem olvassa senki, azért leírom:)

Múlt hét szerdán az UH-on minden rendben volt, szervi eltérést nem találtak, viszont volt egy 17 mm-es tüszőm, ami másnap estére/éjszakára megrepedt:)) Szorgalmasan szedem a Premenset, és már annyit mondhatok róla, hogy nekem segít! Máskor már félidőtől duzzad és fáj a mellem, most ennek nyoma sincs, erre már biztosan jó! 1-2 nap és kiderül, hogy a barnázást/pecsételést is sikerül-e megszüntetni. Eddig sem volt csúnya, cikk-cakkos görbém, de most mintha vonalzót nyelt volna ;) Íme:

[link]

2013. febr. 28. 06:51
 16/38 anonim ***** válasza:

Szia!

ne haragudj,hogy csak így írok,de én is hasonló cipőben járok!Néztem a ciklus.hu vezetett görbédet,tök jó!Azt is láttam,hogy használtad a cickafark és palástfű tea keveréket!Viszont a palástfüvet már a 6.naptól ittad?Nem csak a 14.naptól kell?

2013. febr. 28. 09:24
 17/38 A kérdező kommentje:
Szia!:) Igen, ittam az elejétől. Igaz, ciklus közepétől ajánlják, de olvastam, hogy méherősítő hatása van, ami miatt terhesség alatt is lehet szedni, szóval ártani biztos nem árt. Tehát mivel méherősítő, szerintem nem árt, ha kifejti a hatását, mire odakerül a baba, azt a pár napot pedig, ami a beágyazódást megelőzi, kevésnek találom ;)
2013. febr. 28. 10:42
 18/38 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem szedik, hanem isszák :D
2013. febr. 28. 10:43
 19/38 anonim ***** válasza:

Köszi,hogy ezt így megírtad,már annyi fórumot olvastam ezekről a dolgokról,hogy kész káosz van a fejemben!

Igazad van,a palástfű hatásáról,de valahol meg azt olvastam,hogy egyszerre a kettő nem jó,mert a szervezet nem tudja eldönteni,hogy most mit is akarunk igazából!

2013. febr. 28. 13:05
 20/38 A kérdező kommentje:
Én meg nem hiszek abban, amiket írnak. A gyógynövényeket úgy, ahogy ismerem, és tudom, hogy sokkal több idő kell nekik, mint egy gyógyszernek, hogy hassanak. Amúgy meg rengetegen keverve isszák, gondolom, nem a ciklus második felében, mivel akkor már nem lehet a cickafarkot inni (már ha babát akarsz). Ha összezavarodna a szervezetem, nem zavarodna össze a ciklusom is?:) Nekem elég szabályosnak tűnik :D
2013. febr. 28. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!