Mennyi az esélyem rá, hogy teherbe esek, ha Triregolt szedek, és néha elfelejtem?
Mennyi az esélyem rá hogy teherbe essek úgy hogy szedem a gyógyszert (Triregolt) néha bizony elfelejtem. Sajnos nem vagyok egy jó gyógyszerszedő!Nem bánnánk ha gyerek lenne....és nem is vetetném el!
Csak érdekel hogy mennyi az esély így a terhességre!Állítólag ez a gyógyszer alapba nem az igazi.Már egyszer nekem is bezavart!Várom válaszotokat!Köszi
Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél.
Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant!
Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!
--Velem is előrordult néha,hogy elfelejtettem bevenni a megszokott idöben,de a szervezetem jelzett,szerintem nem véletlenül,mert iszonyatosan elkezdett fájni a fejem másnap...ha előző este kimaradtt a triregol.
Nekem is az mondták hogy 3 hónapig védettséget nyujt,de ez nem 100% ugyhogy szerintem senki ne bizza a véletlenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!