Halvány pozitív teszt, de a 2. csík nem ott van ahol kéne lennie?
Figyelt kérdés
Egészen közel a kontroll csík mellett jött ki, időn belül nagyon halvány 2. csík.De szerintem nem ott kell lennie.Valaki találkozott ilyen esettel ???2013. febr. 5. 16:04
12/37 anonim válasza:
Atraktam negativba. Nem ismerem ezt a tesztet. Nemtudom hol kell rajta lenni a csiknak. Reggeli teszt?
13/37 anonim válasza:
Nincsen csik!de meg nincs:) majd lesz szurkolok hany nap van a nem vartig?? [link] enyem igy nezett ki...es ugy, hogy az elso nem hazudok 15-20mp-ben 1 perc utan bibor voros lett!:) nem kellett keresni. Neked sem kell majd hidd el:) ha kesik a mensid utana tesztelj, en 6 nap keses utan teszteltem.
14/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy átragtad negatívba.Nem reggeli vizeletből csináltam,ciklus 27. napja van ma(28-30 naposak).
Fura mert időn belül kijött rózsaszín és még most is látom.Csak nem jó helyen van.
2013. febr. 5. 19:20
15/37 anonim válasza:
Pedig ez bizony negatív. Vagy a teszt hibás.
16/37 anonim válasza:
Lehet a teszt hibás. Èn a helyedben vennék egy vizeletsugaras tesztet. Reggel ismételd meg! Szorítok! JA es szivesen ;)
17/37 A kérdező kommentje:
Nem csinálok már tesztet,ez egy régi amit most találtam meg és ellőttem,de nem sok esélyem van spontán terhességre.
2013. febr. 5. 19:42
18/37 anonim válasza:
Valami nagyon halvány látható a kontrollcsík mellett, de ezt tényleg egy pár nap múlva ismételt tudná csak igazolni.
19/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó tényleg látod:)Végre.DE szerinted ha van is csík az nem rossz helyen van?
2013. febr. 5. 20:38
20/37 anonim válasza:
Az igazán érzékelhető része ( alul) valóban közelebb van a tesztcsíkhoz a szokásosnál. Mégis csak az ad majd megnyugtató választ, ha megismétled. Ha "jogos" a csík, erősödnie kell, és találgatás nélkül is látszik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!