Terhes vagyok meg?
Figyelt kérdés
2hetet kesett a bajom.utana pozitiv lett a teszt...elmentem.orvoshoz kaptam valani injekciot baba ellen(nem konkretan de segit ellene) 1.5napot vereztem...orvos aztmondta.kezdjem el.szedni fogamzasgatlot ha verzek... terhes lehetek meg?elvetelt?2013. febr. 5. 02:00
1/11 A kérdező kommentje:
3napja szedem
2013. febr. 5. 02:01
3/11 anonim válasza:
A dokidnak kötelessége ellenőrizni, hogy kitisztult e minden a méhedből.
4/11 A kérdező kommentje:
tudom.de csak jovoheten....nagy az esely ra hogy nemvagyok az?
2013. febr. 5. 07:38
5/11 anonim válasza:
Szemét gyerekgyilkos. Te is meg az orvos is.
6/11 A kérdező kommentje:
nemvagyunk olyan korulményekbe hogy eltudjuk válalni, erre nemgondolsz ? te vagy a szemét hogy rogton véleményt nyilvánítasz arrol amirol nemtudsz semmit!!
2013. febr. 5. 14:55
7/11 anonim válasza:
"Körülmények", mi? Ez csak ürügy, amivel a magadfajták megindokolják a rémtetteiket. Szégyelld magad! Ha nem akarsz gyereket, akkor legyen annyi eszed, hogy úgy szexelsz, hogy védekezel! Ha viszont teherbe esel, azt vállald fel és ne ölesd meg a magzatot! Mert ez a legszörnyűbb, legembertelenebb tett, amit csak el tudok képzelni.
8/11 A kérdező kommentje:
anyagi stb... védekeztunk ovszerrel es meg 72oras tablettaval is
2013. febr. 5. 15:09
9/11 anonim válasza:
Akkor gondolom kilyukadt a gumi. De erről nem az a védtelen gyerek tehetett!
10/11 anonim válasza:
Jajj az ilyen idióta elvakult hülyék nagyon idegesítőek. Ne foglalkozz vele. Nem normális szegény.
Jól tetted, hogy nem vállaltad ha nincsenek megfelelő körülményeitek.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy tlejsen kiürült, mert akkor nem csak 2 napig szokott általában vérezni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!