Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Mi lehet a baj?

Rencsyke20 kérdése:

Terhes lehetek? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

5 napja meg kellett volna jönnie de még most sem jött meg és nagyon aggódok!! 2 napig tartott a menstruációs tünetek aztán elmúlott minden csak a hasam alja néha néha fáj/görcsöl több semmi!! 2 hete a szeretkeztem a párommal de nem védekeztünk kihúzta mielőtt elment volna! Talán terhes lehetek??? De semmi tünet nincs arra h az vagyok szal nem tudom h mi bajom lehet....:( Kérlek tapasztalt lányok adjatok tanácsokat!!!!

??

2013. febr. 4. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem. Először is csinálj egy tesztet. Ha pozi akkor tiszta sor, ha meg negatív, akkor várj pár napot, és ismételd meg a tesztet. Ha akkor is negatív, akkor menj orvoshoz, és ő kideríti mi a probléma, pl ciszta, hormonzavar, egyéb ok.
2013. febr. 4. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm!!
2013. febr. 4. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Igaz, már nem lány vagyok, hanem asszony, de két gyerekkel, szóval tanácsot tudok adni :)

Nem akarlak megijeszteni (ahogy látom, nem volt számításban a baba) de nekem mindkétszer így kezdődött, mensis görcsök, aztán mégsem jött meg, és baba volt a dologban, igaz, én lestem, mert szerettük volna. Mivel 5 napja késik, ha reggel első pisiből megnézed a tesztet, ki kéne mutatnia, ha baba van. Én x-epil márkát vettem, két darab volt 600 forint körül. Majd írd meg, mi lett, és ne pánikolj.

2013. febr. 4. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az első a teszt legyen. Nagyon terhességnek néz ki. Mivel 5 napja késik, a teszt tutira kimutatja elvileg. A megszakítás nem védekezés, gondolom te is tudod. Az előváladék is tartalmazhat már ondót. Ilyenkor 50-50% az esély. Én is így lettem terhes az első gyerekemmel, de nálunk nem volt gond.
2013. febr. 4. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességét!!!:) Hálás vagyok!! Rendben megírom mindenképpen!!! Hát pánikolok mert éppenséggel babát nem szeretnénk még most és ez miatt is aggódom nagyon h ha még is akkor sajnos el kell h vetessem.....:( És attól is nagyon irtózok mert mindenki mond minden rosszat róla és hát őszintén nagyon félek tőle!! Esetleg kérhetek egy pár okos felvilágosítást erről az egész elvetetéstől h mennyibe kerül meg h fáj-e??? Lehet h elég hülyének gondol de az életem során sosem gondoltam volna h egyszer talán vetetnem is kell....:((
2013. febr. 4. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2013. febr. 4. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Először egy tesztet vegyél és ne gondolj még az abortuszra, csak ha biztos már a terhesség.
2013. febr. 4. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

30ezert ft körül van. Befekszel, feltesznek tágítót (ez valakinek fáj, valakinek nem), majd ha kitágult a méhszáj betolnak a műtőbe, elaltatnak. 15perc és kitolnak. Akkor kelsz fel. Aznap vagy másnap hazaengednek.

Nem értem, tényleg. Nem mondják el az iskolákban, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni? Meg ha nem is mondják, az ember csak rájön ha belegondol, hogy miért is kell védekezni.

Remélem nem vagy terhes, mert akkor nagyon nehéz lesz, akárhogy döntesz. :(

2013. febr. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!