Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehetne kislányom?

Hogyan lehetne kislányom?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Állítólag a peteérés előtt kell szeretkezni, mert a "lány"spermák tovább életképesek, és már ott lesznek, amikor bekövetkezik a peteérés. Sok sikert!
2009. szept. 4. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen n is sokat gondolkoztam annak idején,végül fiam lett és száz lányért sem adnám oda.Hidd el,közhely de igaz:a lényeg hogy egészséges legyen.Egy 6 hetes kisfiu anyukája
2009. szept. 4. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a tüszőrepedés napján voltunk együtt és kislányunk lesz.
2009. szept. 4. 12:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Persze, csak egészséges legyen!! Én ugyan kisfiúra vágyom, de a férjem megvan őrülve egy kiscsajért.
2009. szept. 4. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ezt olvastam 2008.januári anyáklapjában:

Speciális lánymenü: Kálciumban és magnéziumban gazdag, viszont nátriumban és káliumban szegény diétát kell tartanunk. Vessük rá magunkat a tejtermékekre(kivéve a sajtokat):tej, joghurt, jégkrémek,fagylaltok,tejszín, tejföl, túró, túrókrémek. Együnk fehér húst, friss halat, tojást. A gyümölcsökből és zöldségekből válasszuk a zöld salátákat, zöldbabot, spenótot, ananászt, almát, mandarint, görögdinnyét, körtét, epret és málnát, valamint a csonthéjasokat: mogyoró, dió, mandula, és sótlan földimogyoró. Ne együnk kenyér- és kekszféléket, felvágottakat, sós halakat és pácolt, füstölt húsokat. Felejtsük el a száraz hüvelyeseket(bab, lencse, sárgaborsó, felesborsó, szója, konzerv kukorica) és az összes sós sajtot. Kálciumban és/vagy magnéziumban gazdag ásványvizet igyunk, a szénsavmentes változatból. Egy időre le kell mondanunk a teáról, kávéról, a csokoládéról, a sörről és az édes borokról.

Speciális fiúmenü:

Nátriumban és káliumban gazdag diétát kell tartanunk, és a minimálisra kell csökkentenünk a kálcium- és a magnéziumfogyasztásunkat. Ez esetben sóban gazdag és tejtermékekben szegény étrendről van szó. Korlátlanul ehetünk húst, felvágottakat, sonkát, kolbászt, füstölt húsokat, halakat, heringet, lazacot és konzerveket is (szardínia, tonhal). A gabonafélék közül: rizs, tészta, búzadara, fehér kenyér,kekszek, sós rágcsálnivalók, péksütemények. A zöldgégesnél választhatunk száraz hüvelyeseket(lóbabot, tarka babot, lencsét, sárgaborsót, kukoricát), akár frissen, akár mélyhűtött állapotban, kivéve a zöld levelűeket(spenót, sóska, mángold) és az olajos magvakat(mogyoró, mandula, sós mogyoró). Ne fogyasszunk tejterméket és tejet. Kerüljük a sajtot, joghurtot, túrót, tejfölt, tejszínt, túrókrémet, vajat, jégkrémet, az édes krémeket, pudingokat. Ne együnk tojást semmilyen formában, felejtsük el a kakaót és a csokoládét. Igyunk viszont sok gyümölcslevet, teát, kávét.

Bocsi ha kicsit hosszúra sikerül, hátha beválik. Én nem követtem egyiket sem, de ha ezt nézzük akkor nekünk tuti lányunk lsz, mert tojást eszünk tojássa, napont ketten 10 tojást megeszünk. Szerdán megyek a 20 hetes uh-ra, pénteken pedig 4d-re, remélem meg tudják mondani hogy kislány vagy kisfiú lesz. Az én megéezésem szerint kislány, de majd kiderül.

19 hetes kismama

2009. szept. 4. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
3. vagyok. A baba neme a férfin múlik, ha ő tart diétát akkor ha ez igaz amit az utolsó leírt talán bejöhet, de ha mi akkor az semmin nem változtat. Minden a kromoszómán múlik (x vagy y).
2009. szept. 4. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves 2009-09-04 17:27, akkor 19 hetes kismama! Kislányod lett?
2010. jún. 1. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a 17.27es.

Igen kislányom lett, 2010.01.25én született meg a lányunk, Gréta.

2010. jún. 3. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó!:) Gratulálok!
2010. jún. 3. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!