Fogamzásgátló szedése mellett lehet-e ilyen baj? Több lent.
kb 6-7 éve szedem ugyanazt a fogamzásgátlót, azóta több hosszútávú kapcsolatom alatt is megvédett, soha nem volt semmi probléma vele. az utóbbi pár évben kezdtem el azt csinálni, hogy egy-egy napokat kihagyok, volt hogy 3-4 napot is, de nem volt szex közbenm úgyhogy nemi s gondoltam, hogy baj lenne belőle, viszont most igen:
pár hónapja ismét együtt vagyok valakivel, és ugyanúgy szedem a fogamzásgátlót, de ma reggel észrevettem hogy a hasam megnőtt egy picit, mintha felfúvódott volna. nem az alhasam, hanem inkább picivel fentebb, a köldök alatt. nem hiszem hogy háj lenne, mert viszonylag lapos a hasam, de utánanéztem párhetesterhes hasaknak és eléggé hasonlít. plusz tünet még az is, hogy az utóbbi két hétben sűrűn volt székrekedésem, de pár napja már sikerült normálisan is csinálni a wc ügyet hashajtó nélkül is.
nem késik meg semmi, megvolt a havim is, kicsit kevesebb (ugy tudom ez is lehet tünet), mint szokott, de rendesen ugyanannyi ideig tartott, mint máskor. nem volt egyéb panaszom sem, mellfeszülés stb.. vettem tesztet, holnap reggelig viszont nem tudok várni, mert nagyon ideges vagyok már... remélem valaki tud valamit mondani erre.
ja és nekem is székrekedésem van a haspuffadás mellett (és én is streszelgetek) :)
Kívánom,hogy legyen amit szeretnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!