Miért emelkedik a hőm, ez normális?
Figyelt kérdés
Nem most kéne leesni a hőmnek peteérés elött? Még kezdő vagyok benne, ugyhogy kérlek titeket, hogy segítsetek nekem. Tapasztalatok? Babát szeretnénk. 28 naposak a ciklusaim.
2009. szept. 4. 08:33
1/9 A kérdező kommentje:
Nem válaszol nekem senki?
2009. szept. 4. 09:14
2/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy leesik a hő pé előtt, ezt mindenki rosszul figyeli! Azt kell nézni mikor ugrik meg! A leesést nem biztos hogy tapasztalni fogja az ember így ne arra várjon!
Ha átlag 28 naposak a ciklusaid akkor a 14. nap körül lesz pé-d, a mostani ugrásra még nem lehet mit mondani, mert ha marad magasan akkor lehet előbb volt pé, de holnap visszaeshet és akkor még nem volt.
A görbe hátránya hogy általában utólag lehet látni mikor volt pé.
Legyetek együtt sokat és akkor nem maradtok le róla.
Hajrá! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. szept. 4. 09:40
4/9 anonim válasza:
Szia bocsi én nem értek hozzá de lenne egy kérdésem leírnád hogyan linkelted be a diagrammodat,ha lehet részletesen mert nekem nem sikerül.Köszönöm és ne haragudj.
5/9 A kérdező kommentje:
Egér jobb gomb, parancsikon másolása. Majd ide viszont egér jobb gomb, beillesztés.
2009. szept. 4. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
A diagramm alatt van a cím.
2009. szept. 4. 13:04
8/9 anonim válasza:
Nos, ha a hőd holnap is felfelé tart, és utána is, akkor MA volt pé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!