Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy csak este...

Normális, hogy csak este emelkedik a hőmérsékletem 37 fokra?

Figyelt kérdés
Hétfőn kellett volna megjönnie és múlt péntek óta esténként van hőemelkedésem, nappal egyáltalán nem. Tegnap nem tapasztaltam este ilyet, nap közben (munkában voltam, nem tudtam megmérni) éreztem szinte lázasnak magam. Ma kb 1 órán keresztül görcsölt a petefészkem, mintha meg akarna jönni. Szerencsére elmúlt. Mi az, ami még természetes lehet olyankor, ha teherbe estél? Normálisak a görcsölgetések? Esetleg vérzésre is számíthatok? Ha ma nem lesz hőemelkedésem, akkor ne is reménykedjek szerintetek? Köszönöm előre is a válaszotokat!
2008. jan. 10. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak a reggeli, édredés utáni hőmérséklet az irányadó ilyen esetben. Ovuláció után megemelkedik a hőmérséklet és a terhesség esetén fent is marad. Ha már 16 napon keresztül (érts ovu után, tehát még a 32. ciklusnapon is )minden nap 36,8 fölötti a hőd, akkor az egyik biztos jele a terhességnek.

Legjobb, ha csinálsz egy reggeli első vizeletből tesztet, ha hétfőn kellett volna megjönnie azt már holnap tutira ki kell, hogy mutassa!

Sok sikert:)

2008. jan. 10. 14:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A görcsölgetések, a mintha meg akarna jönni érzés a terhesség első jelei közé tartozik. Nekem is ez az érzésem volt, és tart máig is. Ez a méhnek a növekedését jelzi. Szerintem tesztelj!!! 5 hetes kismama
2008. jan. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!