Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés ellen gyógyszer?

Vetélés ellen gyógyszer?

Figyelt kérdés
Még csak remélem, hogy terhes vagyok, van egy hetem a nemvártig, viszont volt már vetélésem. Ha ezzel az indokkal esetleges pozitív teszt után elmegyek a nőgyógyászhoz, ír fel valamit a vetélés elkerülése érdekében(utrogestan v ilyesmit) ?
2013. febr. 4. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, az utrogestant fel szokták írni, annak, akinek már korábban volt vetélése. Sőt, valahol már azt is olvastam, hogy teherbeesés előtt is érdemes szedni.

Egyik ismerősöm is szedte a második terhessége elején (12. hétig) és már 7 hónapos terhes:)

2013. febr. 4. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem duphastont kellett szednem 3x1 ,mert a vetélés utáni terhességem is vérzésekkel volt tele. Gondolom Neked is fognak adni valamit.:) Nekem segített és már 5 hónapos pici fiam.
2013. febr. 4. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Akkor nem baj, ha hamar megyek, mert van indokom :)

Múltkor picit lecsesztek, h túl hamar jöttem (teszt után pár nappal), nem tudnak mit csinálni még velem. Aztán másfél hét múlva már a műtőben voltam :(

Még egyszer köszi a válaszokat :)

2013. febr. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!