Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nap késés után esti vizelet...

11 nap késés után esti vizeletből mennyire pontos a teszt?

Figyelt kérdés
11 napot késik egyébként nagyon rendszertelen a menstruációm. Teszteltem de annyira ideges voltam hogy nem birtam kivárni a reggelt ezért este megcsináltam a tesztet és negatív lett. ennyi késés után ha jól tudom már úgyis annyi a HCG hogy mindegy mikor csinálom kimutatná ha baba lenne?! valaki segítsen légyszives.
2013. febr. 3. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
kedves hormonsor kérő, nem biztos, hogy baj van a kérdező hormonjaival, lehet hogy az ő szervezete "lassabban" működik, ezért hosszabbak a ciklusai. Nekem pl 21 napos volt a ciklusom sokáig, rendben voltak a hormonjaim, csak fel volt gyorsulva a szervezetem. Mielőtt jönne a "hádde-hádde", jártam endokrinológusnál, és ő mondta nekem, hogy valószínűleg ez lehet velem.
2013. febr. 3. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
21 napos ciklusnál tuti, hogy nem lehtnek jók a hormonok, persze sikerülhet vele a gyerek de sokkal kisebb az esély, vagy a petemegérésére vagy a beágyazódőásra nincs elég ideje a szerveztnek-
2013. febr. 3. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de az endokrinológusom szerint jó, mivel nekem a 7. napon volt a peteérésem, így megvolt a 14 napos peteérés utáni fázis is....
2013. febr. 3. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen de a petének nem volt rendesen ideje megérni. Egyébként itt pont az ellenkezőjéről van szó.
2013. febr. 3. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, akkor már határozottan megbízható. Mi a 9. napon teszteltünk, késő délután és előbb jött ki a tesztcsík, mint a kontrollcsík, hogy működik a teszt. :)

Azt mondják, hogy az elmaradt menses után 1 héttel már teljes bizonyossággal megbízható eredményt mutatnak a tesztek.

2013. febr. 3. 21:41
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
2013. febr. 4. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!