Vettem PG53 ovulációs mikroszkópot, de nem mutat soha
páfrányszerű alakzatot. Baj lehet a peteérésemmel?
Hát én nem sok jót hallottam a PG53 megbízhatóságáról. A barátnőmnek folyamatosan páfrányt mutatott.
2009. szept. 3. 19:59
Nem megbízható,sztem. Keresd vissza a kérdéseknél,elég sokan írták már,hogy nem jó. De azért sok szerencsét a babához!!
2009. szept. 3. 20:03
Én a PG-n sosem láttam mi a helyzet. Most beruháztam mini mikroszkópra, és azt is mutatja, hogy köztes időszakban vagyok, az ovu teszttel összhangban.
2009. szept. 3. 20:06
Szia, nekem is van de tényleg nem olyan megbízható, összevissza mutatja nekem a páfrányokat. Menses után 1 nappal mutatta, most meg, amikor lenne a pé időpontja, nem mutatja. én mást nem csinálok, nem hőmérőzök, stb.
Mi minden 2. vagy 3. nap vagyunk együtt. Remélem hamar összejön a baba.Sok sikert nektek is!
2009. szept. 3. 20:11
Én kidobtam. Az első használat után már nem működött.
Egyrészt mindig páfrányos volt...másrészt, ki volt az akinek kipattant a fejéből, hogy a tűhegyfokán át kémlelve (páfrányos...nem páfrányos..?) állapítsa meg egy nő, hogy ovulál e? Nem nőbarát...pedig arra hivatott.
Van egy jobb. Törpemikroszkóp és maybe baby a neve.
2009. szept. 3. 23:07
Sziasztok!
Nekem is van PG-m, de nekem sosem mutat páfrányt.
Most lesz/van a peteérésem, érzem is a tüneteket rendesen, de akkor sem mutat páfrányt. Én ovutesztet vettem, szerintem az sokkal megbízhatóbb.
2009. szept. 4. 08:23
Én is vettem , várrtam a páfrányokat de sosem láttam. Én ki dobtam! Nem nő barát ahogy írták előttem. Csak pénzkidobás!
2009. szept. 4. 09:18
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért megnyugtató, hogy nem a peteérésemmel lehet a baj, csak kidobtam az ablakon a közel 3000 Ft-ot... :(
Úgy tűnik én vagyok az egyetlen akinek bevált a kis mikroszkóp. Ne dobd ki, csak meg kell tanulni a használatát. Reggeli nyálból vegyél mintát, (próbáld ki minden reggel!) és a pé-kor meglátod páfrányt fog mutatni. Előtte ne egyél, ne igyál, rögtön felkelés után tegyél egy kicsit az üveglapra, és hagyd megszáradni teljesen. Hidd el, sokan azt mondják hogy használhatatlan, de csak nem szántak elég időt rá hogy kitapasztalják.
2009. szept. 4. 18:38
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, akkor még próbálkozok :) Végülis még csak másfél hónapja használom.
Kapcsolódó kérdések: