Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves vagyok, és menstruáció...

17 éves vagyok, és menstruáció előtt 1 nappal megtörtént a baj. A barátommal még nem szeretnénk babát. A problémám pedig lenne, hogy teherbe lehet-e esni menstruáció előtt 1 nappal?

Figyelt kérdés
Eddig mindig a megszakításos védekezést tartottuk előnybe, mert a gumi mindig kiszakadt (ilyenkor vettem be esemény utáni tablettát), gyógyszert pedig még nem akarok szedni. és nem volt eddig semmi baj. De most.

#teherbeesés #peteérés #menstruáció előtti terhesség
2013. febr. 2. 23:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Vegyél olyan pharmaizét vagy gyógyszert szedj én is szedtem 16 évesen ugyan emiatt de aztán rájottem hogy a pasim volt béna utána nem szakadt ki soha a gumi :/ bocsi

Csak még annyi hogy az a pharmatex nagyon keserű :D a megszakítás egy olyan sráccal aki a gumival sem bír az nagyon necces ráadásul ha rágörcsölsz lőttek a szexuális életednek mert majd ezen fogsz kattogni....barátnőm most volt abortuszon a naptár+megszakítás miatt!!!k..szott 21. században tessék utánaolvasni a fantasztikus interneten mielőtt valamit kitaláltok!!Ne haragudj a stílusért de ez kikívánkozott!

ja a esemény utáni tabletta 1 dbja jóval nagyobb terhelést ró a szervezetedre mint 1 havi rendes fogamzásgátló!!

2013. febr. 3. 10:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok!

Ha most fog megjönni akkor kevés az esélye de hol van az esemény utáni tabi most??vagy múlt hónapban is kellett?

mert akkor a jóisten se tudja megmondani hogy mikr volt peteérésed...

2013. febr. 3. 10:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Írass fel gyógyszert, az Isten áldjon meg!

Jól meg kellene verni téged is meg a pasidat is, ha ennyi eszetek van, mert szerintem nálatok a szép szó már nem számít! Lennék csak az anyád, kapnál...

2013. febr. 3. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
LIKE 11:08 :D
2013. febr. 3. 13:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Megjött vagy nem???

Rendszeres a ciklusod?

Olyan tényleg nincs, hogy a gumi mindig kiszakad. Talán akkor, ha eddig egyszer használtatok gumit.

2013. febr. 3. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:
6 éve használok pharmatexet. Még nem voltam soha abortuszon, nincs gyerekem, nem vettem be sosem 72 órás tabit. Nem akarok gyógyszert szedni. Nekem bevált, lehet az elöttem hozzászólónak nem. Ha nekem nem vált volna be, akkor biztos nem ajánlom.
2013. febr. 3. 17:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért a pharmatex sem valami szuper... keress rá a neten, hogy mennyi pharmatex baba született már. De tény, hogy jobb, mint a semmi.
2013. febr. 3. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
11es! Pharmatex keserű? Nem mondod, hogy lenyelted??? Pharmatexből kúp, krém és tabletta van. A kúp és a tablettát se kell lenyelni!!! Fel kell helyezni! Édes jó Istenem!
2013. febr. 3. 17:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Nyilván orális szexre gondolt.
2013. febr. 3. 18:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen miután kiírtam leesett! :D
2013. febr. 3. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!