17 éves vagyok, és menstruáció előtt 1 nappal megtörtént a baj. A barátommal még nem szeretnénk babát. A problémám pedig lenne, hogy teherbe lehet-e esni menstruáció előtt 1 nappal?
Vegyél olyan pharmaizét vagy gyógyszert szedj én is szedtem 16 évesen ugyan emiatt de aztán rájottem hogy a pasim volt béna utána nem szakadt ki soha a gumi :/ bocsi
Csak még annyi hogy az a pharmatex nagyon keserű :D a megszakítás egy olyan sráccal aki a gumival sem bír az nagyon necces ráadásul ha rágörcsölsz lőttek a szexuális életednek mert majd ezen fogsz kattogni....barátnőm most volt abortuszon a naptár+megszakítás miatt!!!k..szott 21. században tessék utánaolvasni a fantasztikus interneten mielőtt valamit kitaláltok!!Ne haragudj a stílusért de ez kikívánkozott!
ja a esemény utáni tabletta 1 dbja jóval nagyobb terhelést ró a szervezetedre mint 1 havi rendes fogamzásgátló!!
Előző vagyok!
Ha most fog megjönni akkor kevés az esélye de hol van az esemény utáni tabi most??vagy múlt hónapban is kellett?
mert akkor a jóisten se tudja megmondani hogy mikr volt peteérésed...
Írass fel gyógyszert, az Isten áldjon meg!
Jól meg kellene verni téged is meg a pasidat is, ha ennyi eszetek van, mert szerintem nálatok a szép szó már nem számít! Lennék csak az anyád, kapnál...
Megjött vagy nem???
Rendszeres a ciklusod?
Olyan tényleg nincs, hogy a gumi mindig kiszakad. Talán akkor, ha eddig egyszer használtatok gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!